Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mesi ar divām piespēlēm un vieniem vārtiem ieved Argentīnu ''Copa America'' pusfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mesi ar divām piespēlēm un vieniem vārtiem ieved Argentīnu ''Copa America'' pusfinālā
Lionels Mesi. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz svētdienu noskaidrojās atlikušās divas ''Copa America'' pusfinālistes. Kolumbija pēcspēles sitienos ar 0:0 (4:2) pārspēja Urugvaju, kamēr Lionels Mesi ar divām piespēlēm un vieniem vārtiem nodrošināja Argentīnas uzvaru pār Ekvadoru. Pusfināli paredzēti otrdien un trešdien.

Prestižajā ''Copa America'' Brazīlijai un Peru pusfinālā naktī uz svētdienu pievienojās Kolumbija un Argentīna. Visspraigākais duelis bija Kolumbijai ar Urugvaju, kur uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams sist 11 metru pēcspēles soda sitienus. Tajos labāki izrādījās Kolumbijas futbolisti, kuri iesita četras no piecām pendelēm, kamēr Urugvaja spēja trāpīt tikai divas.

Spēle bija līdzīga, ko pierāda minimālais Kolumbijas teritoriālais pārsvars bumbas kontrolē (51% pret 49%) un sitieniem vārtu rāmī - abām komandām bija trīs sitieni tajā. Spēles gaitā bīstamākie momenti bija Kolumbijai, kura neprata savas iespējas izmantot, vai arī atsevišķos brīžos veiksmīgi vārtos darbojās Urugvajas vārtsargs.

Pusfinālā Kolumbija spēkosies ar Argentīnu, kura visai viegli ar 3:0 ceturtdaļfinālā apspēlēja Ekvadoru. Argentīnas futbolisti 21 reizi sita pa vārtiem, no kuriem astoņi sitieni lidoja vārtu mērķī. Ar to pietika, lai gūtu trīs vārtus un uzvarētu visā spēlē. Spēles ievadā lielisku izdevību neizmantoja Lionels Mesi, kurš izgājienā pret vārtsargu sita pa vārtu stabu.

Mesi gan bija tas, kurš 40. minūtē rezultatīvi asistēja, pēc kā viņa komandas biedrs atklāja rezultātu. Argentīniešu zvaigzne piespēlēja arī otrajos gūtajos vārtos, kad izcēlās Lautaro Martiness. Mesi arī pats guva vārtus. Kompensācijas laikā noraidījumu par pēdējās cerības sodu izpelnījās kāds no Ekvadoras futbolistiem. Ar soda sitienu nedaudz vēlāk skaistus vārtus guva Mesi, fiksējot gala rezultātu: 3:0.

Pusfināli ''Copa America'' notiks otrdien un trešdien. Otrdien spēkosies Brazīlija un Peru, bet dienu vēlāk Argentīna un Kolumbija.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-04 10:34, pirms 3 gadiem
"Kompensācijas laikā noraidījumu par pēdējās cerības sodu izpelnījās kāds no Ekvadoras futbolistiem, ko izmantoja par brīvo aģentu kļuvušais Mesi"

Autor, tu esi debīls. Par šādu rakstīšanu vajag ne tikai no darba atlaist, bet vēl likt visiem lasītājiem kompensācijas izmaksāt...

     [+] [-]

, 2021-07-04 10:58, pirms 3 gadiem
smaidiigaizzz rakstīja: "Kompensācijas laikā noraidījumu par pēdējās cerības sodu izpelnījās kāds no Ekvadoras futbolistiem, ko izmantoja par brīvo aģentu kļuvušais Mesi"

Autor, tu esi debīls. Par šādu rakstīšanu vajag ne tikai no darba atlaist, bet vēl likt visiem lasītājiem kompensācijas izmaksāt...
Nekā neprecīza tur nav auna piere