Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

ASV pārsteidz U-20 Pasaules kausa galveno favorīti Franciju, Mali trillerī uzveic Argentīnu

ASV pārsteidz U-20 Pasaules kausa galveno favorīti Franciju, Mali trillerī uzveic Argentīnu
Spēles epizode no Francijas un ASV U-20 izlašu spēles Foto: SIPA/Scanpix

U-20 Pasaules kausa astotdaļfināla spēlēs uzvaru izcīnīja ASV futbolisti, kas ar 3:2 pārspēja spēcīgo Francijas izlasi, bet Āzijas komandu duelī pārāka izrādījās Dienvidkoreja, kas ar 1:0 pieveica Japānu. Vakara noslēdzošajā spēlē Mali papildlaika pēdējā minūtē izlīdzināja rezultātu (2:2) un pendelēs ar 5:4 pieveica Argentīnu.

U-20 Pasaules kausa izcīņā futbolā, kas norisinās Polijā, šodien tika noskaidrotas pēdējās trīs ceļazīmes, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā. Āzijas izlašu duelī tikās Japānas un Dienvidkorejas komandas. Japāna B grupā izcīnīja otro vietu, spēlējot neizšķirti pret Ekvadoru un grupas labāko komandu Itāliju un uzvarot ar trīs vārtu pārsvaru Meksiku. Otrie savā grupā ierindojās arī Dienvidkoreja, kas pirmajā mačā piekāpās Portugālei, bet pārējās grupas spēlēs izcīnīja uzvaras ar vienu vārtu pārsvaru pret Dienvidāfirku un Argentīnu, kas grupā uzvarēja.

Astotdaļfināla spēlē bumbas kontrolē ar 62% dominēja "Uzlecošās saules zemes" futbolisti, tomēr mača 84. minūtē vienīgos vārtus Āzijas izlašu duelī guva dienvidkorejietis Sehuns Ohs, kurš spēlē Asanas ''Mugunghwa'' klubā. Interesanti, ka Dienvidkorejas otrās līgas komandā spēlē futbolisti, kuriem obligāti jādienē divus gadus armijā. Dienvidkoreja nākamajā kārtā tiksies ar Senegālas izlasi.

ASV U-20 izlase, kurā spēlē leģendārā Libērijas uzbrucēja Džordža Veā dēls - Timotijs, D grupā izcīnīja otro vietu, atpaliekot no Ukrainas. Savukārt turnīra favorīte Francija E grupā uzvarēja visās spēlēs, tādējādi apliecinot savu spēku.

Neskatoties uz Francijas izlases pārākumu gan bumbas kontrolē (62%:38%), gan izdarītajos sitienos (15:7), ASV valstsvienība pārsteidza pretiniekus, atspēlējoties no 1:2. Vispirms 74. minūtē otros vārtus spēlē guva Sebastians Soto, bet deviņas minūtes vēlāk Francijas izlases vārtsargu pārspēja Džastins Reniks, gūstot uzvaras vārtus (3:2). Amerikāņiem ceturtdaļfinālā jāspēlē ar Ekvadoru.

Astotdaļfināla pēdējā spēlē tikās seškārtējā turnīra čempione Argentīna un Mali. Laukumā izteikti dominēja dienvidamerikāņi, pirmos vārtus 49. minūtē gūstot Adolfo Gaičam. Tomēr otrā puslaika vidusdaļā Mali uzbrucējs Abdulaijs Diabī panāca izlīdzinājumu. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, un papildlaika pirmajā minūtē savos vārtos bumbu raidīja jau minētais Diabī. Mali komandas izredzes tikt ceturtdaļfinālā izglāba Abubakars Konte, kurš spēles 121. minūtē pēc lieliskas izspēles guva vārtus, panākot 2:2 un pēcspēles 11 metru sitienus, kur meistarīgāki bija afrikāņi, izcīnot tikšanos ceturtdaļfinālā ar Itāliju.

Ceturtdaļfināla pāri

Pāris
Kolumbija - Ukraina
Itālija - Mali
ASV - Ekvadora
Dienvidkoreja - Senegāla
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 22:14, pirms 5 gadiem
Ja Argentīna zaudēs Mali, tad 1/4 finālā nebūs nevienas izlases, kura iepriekš triumfējusi U-20 PK.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 22:50, pirms 5 gadiem
Kur ir Anglija??? Skatījos grupu turnīru. Tur ar nebija. Netika uz PK?

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 23:12, pirms 5 gadiem
Banzai rakstīja: Kur ir Anglija??? Skatījos grupu turnīru. Tur ar nebija. Netika uz PK?
Pārspēlēs par iekļūšanu pakāsa norvēģiem.

     [+] [-]

, 2019-06-05 00:21, pirms 5 gadiem
Argi tikko izlidoja pendelēs.

     [+] [-]

, 2019-06-05 00:49, pirms 5 gadiem
1/4 finālos trūkst tikai Okeānijas pārstāvja.