Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bulgārijas izlase jauna trenera meklējumos

Bulgārijas izlase jauna trenera meklējumos
Plamens Markovs
Foto: AFP

Bulgārijas Futbola Federācija pēc izlases neveiksmēm Pasaules Kausa kvalifikācijā un apkaunojošā zaudējuma Serbijai ar 6:1 nolēmusi uzteikt darbu līdzšinējam izlases trenerim Plamenam Markovam.

Markova vadītā izlase pagaidām Pasaules Kausa kvalifikācijas 8. grupā vēl nav piedzīvojusi zaudējumu, bet arī pie uzvaras pagaidām nav izdevies tikt - visos trijos mačos (viesos Melnkalnē un Gruzijā, kā arī mājās pret Itāliju) fiksēts neizšķirts. Tāpat piedzīvota arī sagrāve Belgradā pret Serbijas izlasi ar 6:1.

"Mēs ilgi spriedām par to, vai nepieciešams Markovu atlaist, bet beigu beigās lēmums tika pieņemts vienbalsīgi," par Bulgārijas Futbola Federācijas darbu stāsta izpilddirektors Borislavs Mihailovs. "Iemesls šādam lēmumam nav tikai kapitulācija Serbijā, bet sniegums Pasaules Kausa kvalifikācijas ciklā kopumā. Komanda nerāda labu sniegumu, spēlētāji nespēlē ar pietiekošu atdevi, un tas, protams, prieku nerada."

Markovs bija pēdējais treneris, kuram bija izdevies aizvest Bulgārijas izlasi līdz Eiropas vai Pasaules finālturnīram - viņš to paveica 2004. gadā. Pēc neveiksmīgā snieguma Portugālē Markovs no izlases atkāpās, lai pēc triju treneru nomaiņas trīs gadu laikā šī gada sākumā atkal ieņemtu galvenā trenera posteni. Pagaidām vēl nav skaidrs kuram trenerim nākošajam tiks piedāvāts darbs ar Bulgārijas izlasi.

"Pagaidām mēs vēl neesam izšķīrušies vai nākošais treneris būs bulgārs vai ārzemnieks," skaidro Mihailovs. "Kad mums izdosies atrast piemērotu kandidātu, mēs kopā ar federācijas sponsoriem lemsim par kontrakta nosacījumiem. Es ceru saņemt viņu atbalstu, un cerams arī spēlētāji rādīs tādu sniegumu, lai sponsori paliktu kopā ar mums arī nākotnē."

Izmantotie resursi:
sport.setanta.com

     [+] [-]

, 2008-12-03 13:26, pirms 16 gadiem
Hahaha... Varbūt Berbam vēl jāizsaka brīdinājumu?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-03 14:09, pirms 16 gadiem
lai njem stoichkovu!

     [+] [-]

, 2008-12-03 15:43, pirms 16 gadiem
vigo87 rakstīja: lai njem stoichkovu!
Jau bija vienreiz. Un neveiksmigi.

     [+] [-]

, 2008-12-03 17:17, pirms 16 gadiem
Lai ņem Starkovu.