Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kūpers atstājis Gruzijas izlases trenera amatu

Kūpers atstājis Gruzijas izlases trenera amatu
Ektors Kūpers
Foto: vietbao.vn

Nespējot veiksmīgi aizvadīt 2010. gada PK izcīņas kvalifikācijas ciklu, no Gruzijas izlases galvenā trenera amata atkāpies argentīniešu speciālists Ektors Kūpers, kurš šo izlasi vadīja kopš pērnā gada augusta.

Līgums ar Gruzijas izlasi Kūperam bija spēkā līdz 31. decembrim, bet atlikušajā laikā valstsvienība vairs neaizvadīs nevienu maču, kā rezultātā 53 gadus vecais argentīniešu treneris vakar Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi paziņoja, ka žurnālistu priekšā kā izlases galvenais treneris viņš stājas pēdējo reizi.

''Ļoti žēl, ka manā vadībā Gruzijai tā arī neizdevās sasniegt neko ievērības cienīgu 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas cikla laikā,'' atzina treneris, kurš agrāk trenējis tādus klubus kā spāņu ''Mallorca'', ''Valencia'', ''Real Betis'', kā arī itāļu ''Inter'' un ''Parma''.
Atgādināsim, ka kvalifikācijas cikla Eiropas zonas 8. grupā ar tikai trīs izcīnītiem punktiem desmit spēlēs Gruzija ieņēma pēdējo 6. vietu. Kūpera padotie desmit mačos izcīnīja trīs neizšķirtus, bet septiņas reizes cieta zaudējumus.
Tiek minēts, ka tuvākajā laikā Kūpers kļūs par grieķu kluba ''Aris Thessaloniki'' kluba treneri.

Lai arī Gruzijas Futbola federācijas prezidents Zviads Sičinava paziņoja, ka viņi nav vēlējušies lauzt līgumu priekšlaicīgi, tomēr viņš atklāja, ka nākošajā gadā izlasei būs jauns treneris. Tiek lēsts, ka pašlaik uz izlases trenera amatu pretendē trīs kandidāti. Viņu vidū ir arī zināmais bijušais gruzīnu futbolists Temuri Kecbaja (41), kurš septembrī pameta trenera amatu grieķu klubā ''Olympiacos'', pavadot klubā tikai piecus mēnešus, bet iepriekšējās piecas sezonas trenēja Kipras klubu ''Anarthosis Famagusta''.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-11-03 18:02, pirms 14 gadiem
Ui,šiem nu gan trenerei ir bijuši ar skaljiem vārdiem bet ka nav ta nav rezultātu!!
viss ir speletaju galvās,gruziini ir talantiigi un spelee pa visu eiropu!!

  +4 [+] [-]

, 2009-11-03 21:24, pirms 14 gadiem
Šis viens no maniem favorītiem starp treneriem. Simpatizēja viņa trenētā Valencia, manuprāt, tie bija sikspārņu labākie gadi. Tobrīd komandā spēlēja Klaudio Lopezs un Gaizka Mendieta. Lieliska komanda.