Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Riga" bombardieris Miloševičs debitē Melnkalnes izlases sastāvā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Riga" bombardieris Miloševičs debitē Melnkalnes izlases sastāvā
Stefans Miloševičs (Nr. 9, vidū) cīņā par bumbu. Foto: Fehim Demir/EPA/Scanpix

Pārbaudes spēlē Melnkalnes futbola izlases rindās debitējis šīs sezonas Latvijas "Optibet" Virslīgas labākais vārtu guvējs Stefans Miloševičs, kurš laukumā devās uz maiņu melnkalniešu izcīnītā neizšķirtā ar 0:0 izbraukumā pret Bosniju un Hercegovinu.

Šosezon Virslīgā 13 vārtus iesitušais Miloševičs laukumā tika sūtīts otrā puslaika sākumā. Savukārt Melnkalnes valstsvienības pamatsastāvā bija "Liepājas" kluba aizsargs Marko Šimičs, kurš laukumā bija "no zvana līdz zvanam".

Zīmīgi, ka arī pirms trīs gadiem notikušajā abu komandu savstarpējā spēlē bosnieši un melnkalnieši cīnījās neizšķirti 0:0. Melnkalnei turpinājumā 5. jūnijā paredzēta pārbaudes spēle savā laukumā pret Izraēlu.

Citā pārbaudes mačā četru neveiksmju sēriju pārtrauca Azerbaidžāna, izbraukumā atspēlējoties un ar 2:1 pieveicot Baltkrieviju. Uzvaras vārtus azerbaidžāņu labā kompensācijas laikā iesita Ramils Šejdajevs.

Jaunās superzvaigznes Ērlinga Holanna rezultatīvais sitiens kompensācijas laika otrajā minūtē nodrošināja Norvēģijas panākumu ar 1:0 pār Luksemburgu. Skandināvu uzvara bija pelnīta, Norvēģijai bumbu kontrolējot 60% no laika, kā arī izdarot par pieciem sitieniem vairāk (11-6).

Izlašu pārbaudes spēles 2. jūnijā

KomandasRez./Laiks
Bosnija un Hercegovina - Melnkalne0:0
Baltkrievija - Azerbaidžāna1:2
Norvēģija - Luksemburga1:0
Nīderlande - Skotija21:45
Rumānija - Gruzija21:45
Anglija - Austrija22:00
Vācija - Dānija22:00
Francija - Velsa22:05

     [+] [-]

, 2021-06-03 00:46, pirms 3 gadiem
Avtor, ti poputal. Prospisj..