Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Krespo nav nākotnes ''Inter'' rindās''

Krespo nav nākotnes ''Inter'' rindās''
Ernans Krespo
Foto: Scanpix Sweden

Argentīnietis Ernans Krespo, kurš patreiz pārstāv Itālijas futbola klubu ''Inter'', neietilpst komandas galvenā trenera Žozē Mourinju plānos, kā rezultātā spēlētāja aģents paziņojis, ka viņa klients drīzumā pametīs pašreizējos Itālijas čempionus.

Bijušais ''Chelsea'' komandas spēlētājs šosezon ir nospēlējis tikai 54 minūtes(!) komandas rindās un janvāra transfēru periodā cer pievienoties citam itāļu klubam ''AS Roma''.

33 gadus vecais uzbrucējs šīs vasaras transfēru perioda laikā jau varēja pāriet uz citu komandu, jo lielu interesi par viņu izrādīja itāļu klubi ''Sampdoria'' un ''Palermo'', taču nekādus darījumus tā arī nepaspēja veikt, jo aizvērās transfēru logs. Krespo aģents Fernando Idalgo paziņojis, ka janvāra transfēru perioda laikā Argentīnas izlases spēlētājs, iespējams, pievienosies Romas klubam. ''Ernanam vienmēr ir patikusi ''Roma'' un viņš bija ļoti tuvu tam, lai spēlētu tur tad, kad vēl pārstāvēja ''Chelsea''. Sarunas jau tika veiktas, taču toreiz abas puses tomēr nenonāca pie kopsaucēja,'' sacīja Idalgo.

''Viss, ko Ernans vēlas, ir spēlēt, bet viņš uzskata, ka Inter rindās tas vairs neizdosies. Kā sekas visai šai situācijai, mēs janvārī rīkosim tikšanos ar kluba vadību, lai noskaidrotu sīkāk par viņa nākotni. Protams, ''Roma'' būtu ļoti labs variants priekš viņa, bet par to mēs domāsim tad, kad pienāks īstais brīdis,'' piebilda Krespo aģents.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +8 [+] [-]

, 2008-10-31 23:45, pirms 16 gadiem
Malacis. Lai pamet Inter un tiek uzspēlēt, jo šis tips jau nav nevarulītis.

  +4 [+] [-]

, 2008-10-31 23:50, pirms 16 gadiem
Maurinjo plānos jau ietilpst tikai zvaigznes!

  +4 [+] [-]

, 2008-11-01 01:20, pirms 16 gadiem
Chalim peedeejos gados neiet! Migree tikai no viena kluba uz otru...

  +3 [+] [-]

, 2008-11-01 08:14, pirms 16 gadiem
Labi ir. Inter aiz Zlatana Ibrahimoviča un Adriano muguras nav ko sēdēt. Tagad Inter vēl ir arī Rikardo Kvarezma. Nav Krespo vairs tik jauns, lai deldētu soliņu. Jāiet spēlēt. Mourinju negodīgs! Tad viņam Krespo Chelsea nevajadzēja, tagad nevajag arī Inter! Lai jau Ernans iet uz AS Roma. Tur vismaz dabūs paspēlēt. Arī ļoti laba un stipra itāļu komanda. Bet nez vai būs pamatsastāvā, jo tur priekšā jau gaida Mirko Vučiničs, Hulio Baptista un Frančesko Totti! Bet veiksmi!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-01 14:00, pirms 16 gadiem
ronnijs15 rakstīja: Maurinjo plānos jau ietilpst tikai zvaigznes!
Nu ja, Krespo jau nav zvaigzne, mums, Latvijā, tādi katrā stūrī mētājās

     [+] [-]

, 2008-11-01 21:27, pirms 16 gadiem
ronnijs15 rakstīja: Maurinjo plānos jau ietilpst tikai zvaigznes!
Tāpēc, ka viņš pats ir zvaigzne, atšķirībā no tādiem kā tu.

     [+] [-]

, 2008-11-01 22:53, pirms 16 gadiem
Vienkaarshi vecums naak. Cik tad ilgi var aaleeties?