Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mutu nespēlēs pret "Juventus"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Mutu nespēlēs pret "Juventus"
Adrians Mutu
Foto: AP

Šodien Itālijas futbola čempionātā tiks aizvadītas visas pārējās 1. kārtas spēles. Mačā pret "Juventus" nevarēs piedalīties divi "Fiorentina" līderi Adrians Mutu un Rikardo Montolivo.

Mutu savainojumu guva Rumānijas izlases nometnē pirms divām nedēļām, gatavojoties pārbaudes mačam ar Latvijas komandu. Izmežģītais plecs neļāva Mutu spēlēt pret mūsējiem un rumānim ies secen arī A Sērijas starts. Cezāre Prandelli gan ir pārliecināts, ka "Fiorentina" ir labas alternatīvas, lai varētu Mutu cienīgi aizvietot. "Fiorentina" sastāvā pret "Juventus" nav arī Itālijas U-21 izlases pussarga Rikardo Montolivo.

Tikmēr Anglijas izlases treneris Fabio Kapello par A Sēriju izteicies sekojoši: "Favorīti joprojām paliek "Inter", taču domāju, ka noteikti tuvu būs arī "Juventus". Arī "Milan", kura nespēlēs Čempionu līgā, misija ir pilnīgi skaidra. Ar interesi vērošu, kā šajā sezonā izskatīsies "Fiorentina"."

Šīs dienas 1. kārtas spēles

PārisDatumsLaiks
Atalanta - Siena 31. augusts 16:00
Cagliari - Lazio 31. augusts 16:00
Catania - Genoa 31. augusts 16:00
Chievo - Reggina 31. augusts 16:00
Milan - Bologna 31. augusts 16:00
Roma - Napoli 31. augusts 16:00
Torino - Lecce 31. augusts 16:00
Fiorentina - Juventus 31. augusts 21:30

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-31 17:41, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Nu nekas. Arī "Juvei" nespēlēs Trezegē (līdz trešdienai atpūtīsies un ārstēsies), tāpēc situācija ir līdzīga.

"Juventus" sastāvs pirmajai spēlei:

Buffon, Mellberg, Salihamidzic, Amauri, Iaquinta, Del Piero, Nedved, Chimenti, Manninger, Knezevic, Camoranesi, Poulsen, Marchisio, Giovinco, Grygera, Ekdal, Molinaro, De Ceglie, Tiago, Legrottaglie.

Ceru uz spīdošu sezonas sākumu La Vecchia Signora izpildījumā
Forza Juve!!!

Es tev pilniibaa piekriitu, par spiidosho sezonas saakumu...
diez vai sppeli raadiis?