Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Moratti atsakās pārdot Ibrahimoviču un Maikonu

Moratti atsakās pārdot Ibrahimoviču un Maikonu
Massimo Moratti
Foto: AFP

Kā ziņo Corriere dello Sport, itāļu futbola kluba Milānas ''Inter'' prezidents Massimo Moratti noraidījis Madrides ''Real'' un Londonas ''Chelsea'' piedāvājumus iegādāties Zlatanu Ibrahimoviču un Maikonu par 90 miljoniem eiro.

Karaliskais spāņu klubs jau sen vēlas iegādāties zviedru uzbrucēju Ibrahimoviču, kurš šosezon jau paspējis gūt 15 vārtus un ir lieliskā spotiskajā formā. ''Real'' mēģināja iegūt Ibrahomiviču, kad viņš vēl spēlēja citā Itālijas klubā ''Juventus''.

Arī ''Chelsea'' īpašnieks Romāns Abramovičs labprāt redzētu slaido zviedru savas komandas uzbrukuma līnijā kopā ar neapstādināmo kotdivuārieti Didjē Drogbu.

Savukārt brazīlietis Maikons kļuvis par vienu no labākajiem labās malas aizsargiem pasaulē. ''Chelsea'', iegādājoties šo spēlētāju, vēlētos atrisināt sasāpējušos problēmu ar labās malas aizsardzības spēlētājiem.

Arī ''Real'' vadība ir sajūsmā par Maikona spējām gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-30 02:01, pirms 17 gadiem
Maikons ļoti daudzpusīgs... Ibru jau sen apbrīnoju!!! nenovēlu kādam no viņiem iet prom!!! l)

  +1 [+] [-]

, 2007-12-30 02:13, pirms 17 gadiem
Chelsea problēmas joprojām sāpēs, jo Maikons nekur neies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-30 14:22, pirms 17 gadiem
kurmeems,

Arī ''Chelsea'' īpašnieks Romāns Abramovičs labprāt redzētu slaido zviedru savas komandas uzbrukuma līnijā kopā ar neapstādināmo kotdivuārieti Didjē Drogbu.

Teikums labs iznacis, bet runajot par Zlatanu, tad vinam nenovelu nekur iet!!

     [+] [-]

, 2007-12-30 17:38, pirms 17 gadiem
neesmu dzirdeejis par taadu Maikonu, kaadam ir kaads info pa sho?, rakstaa jau taisniiba ir chelsea labaas malas aizsardziibaa ir probleemas un pietruukst augstas klases speeleetaajs, jo izskataas ka fereira peec traumas nespeelee tik labi, un baleti taisa briiziem podus aizsardziibaa bet labi pielseedzas uzbrukumiem. grants jau teica ka shiem vajag jaunus speeletaajus, jo traumeetie ir paaraak daudz - drogba terijs lampards maluda tagad sheva (islaiciiga trauma), plus carvalju - 3 speelju diskaabele, janvaarii - esiens mikel kalu un drogba (ja atguusies no traumas) brauks uz afrikas kausa izciinju, nezinu kas chelsea speelees - viduusliinijaa vaaks vieniigais balaks atlabis, bet shis jau nevar noskriet visas 90 min.

     [+] [-]

, 2007-12-30 21:58, pirms 17 gadiem
da nu nah viņus Madridei vajag, uzbrucēju pāris tak ir vnk superīgs un labajā malā Ramoss jau ir nostiprinājies...,

Čelsim mož tas brazīļu aizsargs vēl noderētu, bet zlatans, khm..