Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Perota un Pizaro pagarina līgumus ar ''AS Roma''

Perota un Pizaro pagarina līgumus ar ''AS Roma''
Simone Perota
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba ''AS Roma'' pussargi Simone Perota un Dāvids Pizaro pēc vairāku mēnešu spekulācijām par un ap viņu turpmāko nākotni piekrituši pagarināt līgumus ar Romas klubu vēl uz kādu laiku.

32 gadus vecais Perota, kurš Itālijas galvaspilsētas klubu pārstāv kopš 2004. gada, esošo līgumu pagarinājis vēl uz gadu, kas paredz, ka jaunais līgums Itālijas izlases spēlētājam ar Romas klubu būs spēkā līdz 2011. gadam. Pieredzējušais pussargs turpmāko sezonu laikā savu maciņu papildinās par 3,2 miljoniem sterliņu mārciņām, taču šī summa var pieaugt, ja spēlētājs sasniegs konkrētus līgumā iekļautus mērķus.
Jāpiemin, ka bijušais ''Chieo'' spēlētājs šovasar baidījā, ka viņš var tikt pārdots Vācijas Bundeslīgas klubam ''Bayern''.

Līgumu ar klubu pagarinājis vēl viens komandas pussargs – Pizaro, kurš komandā spēlē kopš 2006. gada. Bijušā Čīles izlases spēlētājs savu kontu sezonas laikā papildinās par tik pat lielu summu, cik Perota, taču 30 gadus vecajam futbolistam jaunais līgums būs spēkā līdz 2013. gadam.

Šīs ziņas noteikti apslāpēs mēnešiem ilgi klīstošās runas, ka abi futbolisti varētu pamest Romas klubu. Tāpat agrāk izskanēja runas, ka bijušais komandas galvenais treneris Lučano Spaleti (drīzumā sāks trenēt Krievijas Premjerlīgas klubu ''Zenit'') gadījumā, ja viņam izdotos kļūt par ''Zenit'' treneri, viņš uz Sanktpēterburgu plānoja atvest abus šos spēlētājus.

Protams, janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, šī situācija var mainīties, taču maz ticams, ka spēlētāji atstās Romu, ņemot vērā tikko parakstītos jaunos līgumus.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

     [+] [-]

, 2009-10-29 22:45, pirms 15 gadiem
prieks protams. žēl tikai, ka Perotam vairs neiet kā vēl nesen atpakaļ, kad viņš bija īsts līderis laukuma vidusdaļā. bet personīgi es nosauktu Pizaro par labāko pussargu Romas sastāvā šosezon, ja ne vispār par labāko spēlētāju.