Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Suazo uz Portugāli. Kvarežma uz Itāliju?

Suazo uz Portugāli. Kvarežma uz Itāliju?
Davids Suazo
Foto: AFP

Itālijas futbola A Sērijas granda "Inter" uzbrucējs Davids Suazo izīrēts uz Lisabonas "Benfica", šodien paziņoja Portugāles klubs. Pēc pārejas no "Cagliari" Suazo pagājušajā sezonā tā arī neizdevās ielauzties milāniešu pamatsastāvā, un, acīmredzot, arī Žozē Mourinju pirmssezonā nespēja pilnvērtīgi izmantot hondurasieša pakalpojumus.

Par Suazo pakalpojumiem pirms aizvadītās sezonas interesējās daudzi klubi, tai skaitā arī abi Milānas grandi "AC Milan" un "Internazionale", tomēr Hondurasas izlases līderis, kuram pieder rekords visvairāk gūtajos vārtos vienā sezonā "Cagliari" sastāvā, izvēlējās pāriet uz Milānas "Inter", kur uzbrucēju konkurence vēl pirms viņa ierašanās bija visai solīda. Grūti pateikt, kāda būtu izvērtusies iepriekšējā sezona, ja Davids izvēlētos pāriet uz otru Milānas klubu.

Pēc tam, kad pavasarī traumu guva Zlatans Ibrahimovičs, Suazo pavērās iespēja regulārāk tikt laukumā, tomēr ļoti spilgti sezonas beigās sevi parādīja tobrīd vien 17 gadus vecais Mario Balotelli. Šorīt Suazo pakalpojumus nākošajā sezonā sev nodrošināja Lisabonas "Benfica", izīrējot uzbrucēju līdz sezonas beigām.

"Man liels prieks, ka esmu nonācis "Benfica" sastāvā," savā pirmajā intervijā kā "Benfica" spēlētājs atklāja Suazo. "Manuels Rui Košta bija cilvēks, kurš mani pārliecināja, ka viņa pārstāvētajam klubam netrūkst ambīciju." Tikmēr sporta žurnālisti Itālijā un Portugālē šo pāreju uztvēruši kā zīmi, ka šodien beidzot uz Milānu pārcelsies viens no "Porto" līderiem Rikardu Kvarežma.

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs: reiniksrobis

  -1 [+] [-]

, 2008-08-29 17:26, pirms 16 gadiem
Redz ka ir

  -1 [+] [-]

, 2008-08-29 17:29, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Kvarežmam nav ko meklēt itālijā!


Un arī Portugālē! Tad jau labāk uz Itāliju!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-29 18:11, pirms 16 gadiem
Es domāju ka Kvarežmam piemērotakā vieta būtu kāda spānijas komanda...

  +2 [+] [-]

, 2008-08-29 18:37, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Kvarežmam nav ko meklēt itālijā!

Labāk Vācijā, ja?

     [+] [-]

, 2008-08-29 21:08, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Labāk Vācijā, ja?

Nafig? Nē, protams, man pat negribētos lai viņš spēlētu vācijā! Tad jau labāk spānijā, kur pa viņu ir interese!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-30 22:56, pirms 16 gadiem
Suazo Benficai ir ok. Quaresma Itālijai, ne īpaši. Labāk, lai iet uz Barcelona, MU, Liverpool vai Chelsea. Tur viņam labākas vietas. Inter pēdējā laikā viņš nebija īpaši vajadzīgs, tur jau ir Ibrahimovič, Adriano, Cruz un Crespo. Visi četri augstas klases uzbrucēji, Suazo kaut arī labam spēlētājam, bet tomēr nebija viņam tur ko darīt. Nepatika sildēt soliņu. pareizi jau ir, ka iet citur - Benfica ir labs variants!