Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Žuans pagarina līgumu ar "Roma"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Žuans pagarina līgumu ar "Roma"
Žuans
Foto: AFP

Brazīliešu centra aizsargs Žuans uz četriem gadiem pagarinājis līgumu ar Itālijas galvaspilsētas klubu ''Roma'', vēsta kluba oficiālā mājaslapa. Pēc jaunās vienošanās Žuans Romā būs līdz 2013.gada jūlijam.

Žuans Romā nokļuva 2007.gadā, kad uz Itālijas galvaspilsētas klubu pārcēlās no Vācijas kluba Leverzkūzenes ''Bayer''. Kopš tā laika brazīlietis ''Roma'' sastāvā piedalījies 42 mačos. Šosezon aizsargs Itālijas čempionātā 21 spēlē guvis divus vārtus.

Pēdējā laikā tika baumots, ka 30 gadus vecais futbolists vasarā varētu pārcelties uz kādu no vadošajiem Spānijas klubiem, taču tas nenotiks, un futbolists pagarinājis līgumu ar Romas klubu. Līdz ar to Žuans Romā paliks līdz 2013.gada jūnija beigām.

''Roma'' šosezon Itālijas čempionātā, kas noslēgsies svētdien, ieņems sesto vietu. Līdz ar to klubs nav kvalificējies nākamās sezonas UEFA Čempionu līgai, tāpēc ''Roma'' būs jāsamierinās ar spēlēšanu jaunizveidotajā Eiropas līgā, kas aizvietos līdzšinējo UEFA kausu.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  -1 [+] [-]

, 2009-05-29 17:36, pirms 15 gadiem
no sākuma izlasīju -> Žguns pagarina līgumu ar "Roma"

     [+] [-]

, 2009-05-29 17:41, pirms 15 gadiem
Žēl ka Roma netiks uz ČL, bija jau pierasts redzēt viņus tur.