Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Napoli'' izīrē Kvaljarellu ''Juventus''; Diamanti atgriežas Itālijā

''Napoli'' izīrē Kvaljarellu ''Juventus''; Diamanti atgriežas Itālijā
Fabio Kvaljarella
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas A Sērija klubs ''Napoli'' līdz sezonas beigām Turīnas klubam ''Juventus'' izīrējusi Itālijas izlases uzbrucēju Fabio Kvaljarellu. Tikmēr Itālijā pēc viena gada pārtraukuma atgriezies Alesandro Diamanti, no Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham'' pārceļoties uz A Sērijas klubu ''Brescia''.

Vakar ''Juventus'' klubs oficiāli paziņoja, ka līdz sezonas beigām no cita itāļu kluba ''Napoli'' tiks īrēts Itālijas izlases uzbrucējs Fabio Kvaljarella. Turīnas klubs par šo darījumu ''Napoli'' samaksās 4,5 miljonus eiro, bet, ja sezonas beigās vēlēsies, lai spēlētājs arī turpmāk pārstāvētu veco sinjoru, tad ''Juventus'' nāksies šķirties vēl no 10,5 miljoniem eiro. 27 gadus vecais futbolists, kurš tikai pērnā gada vasarā ar ''Napoli'' parakstīja piecu gadu līgumu, Turīnā par šo sezonu nopelnīs divus miljonus eiro. Itālijas izlasē Kvaljarella aizvadījis 22 spēles un guvis piecus vārtus.

Pēc viena gada pārtraukuma Itālijā atgriezies itāļu futbolists Alesandro Diamanti, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Anglijas Premjerlīgas klubā ''West Ham United''. 27 gadus vecais spēlētājs, kurš var spēlēt gan pussarga, gan uzbrucēja pozīcijā, karjeru turpinās Itālijas A Sērijas klubā ''Brescia'', kurš pagājušajā sezonā vēl spēlēja B Sērijā, taču šosezon pēc piecu gadu pauzes ir atgriezies Itālijas spēcīgākajā čempionātā. Transfēra summa esot sastādījusi 2,5 miljonus eiro, bet līgums ar futbolistu ticis parakstīts uz pieciem gadiem.

Tikmēr ''Fiorentina'' savas komandas rindas papildinājusi ar itāļu pussargu Alesio Čerči, kurš iepriekš (visu karjeru kopš 2004.g.) oficiāli piederējis ''AS Roma'', bet pa sezonai ticis izīrēts ''Brescia'', ''Pisa'' un ''Atalanta''. 23 gadus vecais futbolists karjeras laikā spēlējis visās Itālijas jauniešu izlasēs. Līdz ar Čerči iegādi kļuvis gandrīz droši skaidrs, ka ''Fiorentina'' vairs nelūkos ''Wigan Athletic'' franču pussarga Šārlza N'Zogbijas (24) virzienā. Jāpiemin, ka interesi par francūzi izrāda arī ''Birmingham City'' un ''Juventus''.

Savukārt ''AS Roma'' komandai pievienojies pieredzējušais itāļu aizsargs Paolo Kastelīni (31), kurš kopš 2006. gada pārstāvēja ''Parma''. Romas kluba rindās Kastelīni spēlēs uz īres tiesībām līdz sezonas beigām, bet sezonas noslēgumā romiešiem būs iespēja izpirkt spēlētāja līgumu ar ''Parma''.

''Napoli'' komandas rindas papildinājis argentīniešu pussargs Hosē Ernesto Soza (25), kurš kopš 2007. gada pārstāvēja Vācijas Bundeslīgas klubu Minhenes ''Bayern''. Jāatzīmē, ka šovasar ''Napoli'' komandas rindas jau papildinājuši tādi spēlētāji kā Urugvajas izlases uzbrucējs Edinsons Kavani (23) un bijušais Itālijas izlases uzbrucējs Kristiano Lukarelli (34).

Savukārt ''Cagliari'' no Maskavas kluba ''Lokomotiv'' iegādājusies 29 gadus veco itāļu vārtsargu Ivanu Pelicolli, kurš savulaik četras sezonas (2001.-2005.g.) pavadīja ''AS Roma'' rindās. Šis transfērs, iespējams, varētu nozīmēt to, ka ''Cagliari'' pametīs Itālijas izlases vārtsargs Federiko Marketi (27), par kuru nopietnu interesi Glāzgovas klubs ''Celtic''.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
Football Italia - the Italian football website...

  +5 [+] [-]

, 2010-08-28 00:53, pirms 14 gadiem
Napoli komanda labi pastiprinājusies pa vasaru. Šī komanda man simpatizē. Kavani jau pats par sevi ir lielisks ieguvums, bet Lukarelli un Sosa nav ne par matu sliktāki spēlētāji. Beidzot varbūt argentīnietis varēs spēlēt pamatsastāvā labā komandā. Juventus jau kārtējais labais uzbrucējs. Nezinu, vai visus maz varēs palaist laukumā, jo tagad vēl Kvaljarella. Rudņeva Lech pret šiem uzbrucējiem būs grūti. Vēl, izsakoties par Marketi, man personīgi negribētos, lai viņš pāriet uz Skotiju. Lai labāk paliek Itālijā. Celtic komandai jau ir Polijas izlases vārtsargs Lukašs Zaluška, ASV vārtsargs Domeniko Cervi, kā arī nule iegādātais Newcastle anglis Freizers Forsters. Protams, itālis šos visus bez problēmām izkonkurētu, bet, ņemot vērā to, ka Skotijā ir tikai 3-4 komandas, kas cīnās par titulu, tas varētu būt solis atpakaļ karjerā.

     [+] [-]

, 2010-08-28 01:53, pirms 14 gadiem
Omg, šis menedžments ir pēdējo 10 gadu labākais, pēc sastāva te visiem ir jāpārbrauc pāri un UEFA kauss jāpaņem! Štrunts par Djēgu, tāpat nekāds lielais palīgs nebija, bet Kvaljagols liks visiem Eiropā bīties. Man liekas, ka par labāku transfēru darbu Bianconieri atbalstītāji varēja tikai sapņot! Katrā ziņā Reāls mierīgi pīpē maliņā.

     [+] [-]

, 2010-08-28 05:03, pirms 14 gadiem
traki.

     [+] [-]

, 2010-08-28 12:06, pirms 14 gadiem
Ar kuru galu domā Napoli vadība, nesaprotu..

     [+] [-]

, 2010-08-28 14:01, pirms 14 gadiem
reikon, kuras tad buutu taas 3-4 komandas, kas ciinaas par titulu Skotijaa?