Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bouma guvis nopietnu savainojumu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bouma guvis nopietnu savainojumu
Vilfrēds Bouma
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba "Aston Villa" aizsargs nīderlandietis Vilfrēds Bouma Intertoto kausa izcīņas 3.kārtas spēlē pret "Odense" sadursmē ar pretinieku guvis nopietnu izmežģījumu.

Komandas galvenais treneris Martins O’Nīls cer, ka savainojums nebūs tik nopietns kā daudzi pareģo. Pēc pirmajām pārbaudēm ārsti prognozēja, ka Nīderlandes izlases futbolists nevarēs spēlēt sešus mēnešus. Svētdien futbolistam tika veikta operācija pēc kuras noskaņojums komandas galvenajam trenerim ievērojami uzlabojās:

"Operācija ir pagājusi ļoti veiksmīgi, visi, Boumu ieskaitot, cer, ka viņš atveseļosies zibens ātrumā. Fredijam tagad ir labs noskaņojums. Tā ir ļoti nepatīkama trauma, taču ņemot vērā to, ka viņš tika apgādāts ar visu nepieciešamo, pie tam ārsti ir izteikuši diezgan pozitīvas prognozes, mums ir cerība, ka viņš laukumā atgriezīsies krietni ātrāk nekā daudzi bija cerējuši."

Bouma tika nonests no laukuma jau spēles pret "Odense" pirmā puslaika 12.minūtē. Vilfrēds uzreiz tika nogādāts tuvējā slimnīcā. Atgādināsim, ka "Aston Villa" uzvarēja ar 1:0, kvalificējoties UEFA kausa izcīņas 1.kārtai.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-28 16:29, pirms 16 gadiem
S..dīgi!

     [+] [-]

, 2008-07-28 17:23, pirms 16 gadiem
vaajpraats ssodien redzeeju to momentu aarpraats izskatijaas apmeeram kaa Eduardo,bet paldies dievam tikai izmezggiijums!

     [+] [-]

, 2008-07-28 18:16, pirms 16 gadiem
Ātru izveseļošanos! Un veiksmi.