Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Inter'' interesējas par Kasano

''Inter'' interesējas par Kasano
Antonio Kasano
Foto: AP

Itālijas A sērijas čempionvienība Milānas ''Inter'' ir sākusi izrādīt interesi par cita Itālijas kluba ''Sampdoria'' uzbrucēju Antonio Kasano un ir iespējama futbolista iegāde jau šovasar.

Arī šogad Milānas ''Inter'' triumfēja Itālijas A sērijā, taču tā nespēja veiksmīgi aizvadīt UEFA Čempionu līgas turnīru, kur komandai nācās izstāties jau astotdaļfinālā. Šonedēļ tika uzzināts, ka līgumu ar ''Inter'' ir pagarinājis līdzšinējais komandas galvenais treneris Žozē Mourinju.

Pēc līgumu pagarināšanas ar Mourinju vairākkārtīgi ziņots, ka ''Inter'' interesējas par kādu futbolistu. Vispirms ''Inter'' vēlētos iegādāties ''Chelsea'' aizsargu, portugālieti Rikardo Karvalju. Šobrīd tiek runāts, ka klubs interesējas arī par citas Itālijas A sērijas vienības ''Sampdoria'' uzbrucēju Antonio Kasano, kurš ir viens no komandas līderiem. ''Sampdoria'' ģenerālmenedžeris gan izteicās, ka kluba vadība pieliks visas pūles, lai Kasano arī turpmāk paliktu komandā: ''Mēs turpināsim gaidīt un vērot notikumus transfēru tirgū, kuri šogad varētu būt īpaši pārsteidzoši un kuri būs ļoti daudz. Katrā ziņā, mēģināsim Kasano noturēt ''Sampdoria'' rindās''.

Tajā pašā laikā diviem citiem ''Inter'' spēlētājiem tomēr nāksies pamest komandu. Visticamāk, Rikardo Kvarežma un Ernans Krespo nākamsezon pārstāvēs Itālijas klubu ''Genoa'', par ko iepriekš diezgan pārliecinoši izteicās kluba prezidents Enriko Preziosi.

Izmantotie resursi:
Reuters

  -3 [+] [-]

, 2009-05-28 21:48, pirms 15 gadiem
Jagaida kad kads klubs interesesies pa Cauņu vai kādu citu LV playeru

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 22:02, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Jagaida kad kads klubs interesesies pa Cauņu vai kādu citu LV playeru
diemžēl laikam tāds talants vēl nav LV piedzimis

     [+] [-]

, 2009-05-28 22:09, pirms 15 gadiem
nezinu, lai paliek Sampdorijā, man liekas tas būs labāk.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 22:14, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: diemžēl laikam tāds talants vēl nav LV piedzimis
Cauņa ir talants..
varbut ir piedzimis.. kads 15gadigs.. Latvija nav skautošana attistita..
Ja viņš nespele no berna kajas kadā no TOP lV klubiem.. tad netiks ari ieverots..

     [+] [-]

, 2009-05-28 22:24, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nezinu, lai paliek Sampdorijā, man liekas tas būs labāk.
Tiešām, Sampai normāls uzbrucēju duets izveidots - Kasāno un Pacīni, negribētos, lai tas izjuktu.
Ja Inters patiešām iegādāsies arī Milito, tad grūti saprast, kurš no viņu uzbrucējiem vispār spēlēs. Ibra, Balotellli, Milito, Kasāno.. 2 no viņiem noteikti netiks spēlēt regulāri.
Pie tam Interam taču pašiem vēl viens uzbrucējs jau 2 gadus pēc kārtas tiek izīrēts prom, Akvafreska, kad tad viņi tam taisās dot iespēju.

     [+] [-]

, 2009-05-28 23:03, pirms 15 gadiem
Cruzs tad jāatlaiž

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 23:47, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Tiešām, Sampai normāls uzbrucēju duets izveidots - Kasāno un Pacīni, negribētos, lai tas izjuktu.
Ja Inters patiešām iegādāsies arī Milito, tad grūti saprast, kurš no viņu uzbrucējiem vispār spēlēs. Ibra, Balotellli, Milito, Kasāno.. 2 no viņiem noteikti netiks spēlēt regulāri.
Pie tam Interam taču pašiem vēl viens uzbrucējs jau 2 gadus pēc kārtas tiek izīrēts prom, Akvafreska, kad tad viņi tam taisās dot iespēju.
tieši tā. un Milito ar Ibru ir tie, kam ir obligāti jāspēlē, kā arī Balotelli spēlē labi. un vēl jau ir Kruzs. lai gan vecs, tomēr viņš vēl māk spēlēt labi. domāju Interam vajag kādu otrā plāna uzbrucēju, kas sēdēs maiņā. savādāk četri augstākās klases uzbrucēji komandā, kas parasti spēlē ar vienu ir par traku.

     [+] [-]

, 2009-05-29 00:00, pirms 15 gadiem
Superīgs spēlētājs, tikai viņam liela kļūda bija pāreja uz Madrides Real, bet prieks, ka tagad atkal ir uzplaucis.

     [+] [-]

, 2009-05-29 00:16, pirms 15 gadiem
makgaivers rakstīja: Superīgs spēlētājs, tikai viņam liela kļūda bija pāreja uz Madrides Real, bet prieks, ka tagad atkal ir uzplaucis.
un vinam vel ir ari smags raksturs