Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"AS Roma" nopietni lūko Adriano virzienā

"AS Roma" nopietni lūko Adriano virzienā
Adriano
Foto: AP/Scanpix

Itālijas A Sērijas klubs "AS Roma" joprojām izrāda nopietnu interesi par Brazīlijas izlases un Brazīlijas futbola kluba "Flamengo" uzbrucēju Adriano. Itālijas galvaspilsētas klubs futbolistu plāno iegādāties jau šovasar.

Tiek lēsts, ka, ja Romas kluba vadībai neizdosies panākt vienošanos ar Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" vadību par itāļu uzbrucēja Lukas Toni (32) pārcelšanos uz Romu, tad itāļi nopietni apsvērs domu un izskatīs iespēju savas komandas rindas papildināt ar brazīliešu uzbrucēju Adriano, kurš pašreiz pārstāv Brazīlijas klubu "Flamengo". Kā zināms, Toni "AS Roma" rindās spēlē kopš janvāra un dara to uz īres nosacījumiem. Līdz šim Romas kluba rindās Toni, kuram līgums ar "Bayern" vēl ir spēkā līdz nākamās sezonas beigām, piedalījies 13 spēlēs un guvis piecus vārtus.

"AS Roma" Adriano lenc jau labu laiku. Proti, jau pērnā gada vasarā Romas kluba vadība vēlējās redzēt 28 gadus veco futbolistu savas komandas rindās. Kā zināms, kopš pērnā gada vasaras Adriano spēlē Brazīlijas klubā "Flamengo", kuras rindās pērn triumfēja vietējā čempionātā, kļūstot arī par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Iepriekšējos astoņus gadus Brazīlijas izlases uzbrucējs spēlēja Itālijas čempionātā "Serie A", neilgu laiku pārstāvot "Parma" un "Fiorentina", bet visu šo laiku piederot Milānas klubam "Inter".

Romas klubs lūko pēc Adriano ne tikai tādēļ, ka viņam ir liela pieredze spēlējot A Sērijā, bet arī tāpēc, ka futbolists vasarā kļūs par brīvo aģentu. Līgums ar "Flamengo" Brazīlijas izlases spēlētājam ir spēkā līdz jūnijam. Jau iepriekš izskanējušas runas gan no Adriano, gan no viņa aģenta puses, ka brazīlieties, kurš "Flamengo" rindās spēlē kopā ar vēl vienu Eiropā labi pazīstamu brazīlieti – Vāgneru Lavu, varētu atgriezties Eiropā.

Arī šoreiz futbolista aģents Gilmars Rinaldi to nenoliedz: "Domāju, ka viņš varētu atgriezties un, iespējams, tieši Itālijā. Pašreiz Adriano ir koncentrējies Libertadores kausa izcīņas astotdaļfinālam (jāspēlē pret Ronaldo un Roberto Karlosa pārstāvēto "Corinthians" – R.Z.) un nevēlas pieņemt nekādus pārsteidzīgus lēmumus. Pēc šīm spēlēm arī redzēsim, kas notiks tālāk. Lai nu kā, arī citu klubu pārstāvji man ir zvanījuši un izteikuši piedāvājumus. Varu atklāt, ka ar mani ir sazinājusies "Panathinaikos" vadība un trīs Vācijas Bundeslīgas klubu pārstāvji."

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  -2 [+] [-]

, 2010-04-28 22:06, pirms 14 gadiem
butu labak intresejusies par musu Mari Verpokovski

  +3 [+] [-]

, 2010-04-28 22:15, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: butu labak intresejusies par musu Mari Verpokovski
nespid

  -1 [+] [-]

, 2010-04-28 23:49, pirms 14 gadiem
Visrakstu uzrakstiet gramatiski pareizi.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-29 10:39, pirms 14 gadiem
shitas akal brīnumus strādās ar savu brīvdomāšanu..

     [+] [-]

, 2010-05-02 19:32, pirms 14 gadiem
nu tad AS Roma nav nopietna......saspiedušies!!