Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Anelkā cer atstāt labu iespaidu

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

Anelkā cer atstāt labu iespaidu
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/scanpix

Nikolā Anelkā aģents Fabrizio Ferari atklāja, ka uzbrucējs cer atstāt labu iespaidu uz “Juventus” tā pat kā to ir izdarījis visos savos iepriekšējos klubos. Anelkā pāries uz Itāliju no sava līdzšinējā kluba Šanhajas “Shenhua”, kuram viņš pievienojās pagājušgad janvārī, atstājot angļu “Chelsea”. Francūzis parakstīja sešu mēnešu īres līgumu ar “Serie A” līderi “Juventus” ar iespēju līgumu pagarināt līdz nākamajai sezonai.

33 gadus vecais futbolists ir spēlējis vairākos Eiropas top klubos un Ferari tic, ka pāreja uz “Juventus” reprezentē jauna izaicinājuma sākumu.

“Viņa karjeras laikā, Anelkā ir valkājis vairāku izcilu klubu kreklus kā, piemēram, Madrides “Real”, “Chelsea” un “Arsenal”, un tagad viņš ir ieradies “Juventus,” aģents intervījā sacīja TuttoJuve.com. “Šis solis reprezentē lielu izaicinājumu Nikolā karjerā. Viņš vēlas atstāt savu zīmi arī Itālijā.”

Lai spēlētu Itālijā, Anelka piekrita algas samazinājumam un Ferari uzstāj, cik ļoti futbolists vēlas turpināt spēlēt augstākajā līmenī. Aģents piemetināja: “Viņam netrūkst motivācijas un pāreja uz “Juventus” to apstiprina. Anelkā nepievienojās turīniešiem, lai sēdētu uz soliņa, viņš vēlas atstāt labu iespaidu uz kluba turpmākajiem panākumiem.”

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +1 [+] [-]

, 2013-01-28 00:56, pirms 12 gadiem
Es kā jau liela daļa pēc viņa pārcelšanās uz Ķīnu Anelku vairāk vai mazāk norakstīju. Bet, lūk, viņš ir atgriezies, un cerams, ka pierādīs pretējo. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2013-01-28 00:56, pirms 12 gadiem
xex nosledzis 6.gadu ires ligumu!?

     [+] [-]

, 2013-01-28 01:00, pirms 12 gadiem
arkas18 rakstīja: xex nosledzis 6.gadu ires ligumu!?
jā viņam ir 15 gadu līgums šanhajā

     [+] [-]

, 2013-01-28 01:30, pirms 12 gadiem
droši vien apnika, ka Šanhajā pussargi nav tik meistarīgi kā Eiropas klubos un nevar tik labi ar piespēlēm apgādāt. to var labi manīt pēc statistikas - 22 spēlēs tikai 3 gūti vārti ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 11:31, pirms 12 gadiem
Ceru kopā ar Anelku
Pierādījums būtu vairāki svarīgi vārti ČL, tad cerības attaisnosies.
Forza Juve!

     [+] [-]

, 2013-01-28 13:28, pirms 12 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: Ja Anelka neslinkos uz laukuma, tad Juvei viņš būs labs ieguvums
Izskatās, ka iespējams otrs Ķīnas milzis atgriezīsies Eiropā, Galatasaray interesējas par Drogbu!
es par to pašu mazliet uztraucos, pietiek jau ar slinko Vučiniču (kaut pēdējā laikā jau ir labāks). gribēju ļoti redzēt drogbu, bet esmu priecīgs arī par anelku.