Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kluiverts: ''Huntelāram neklāsies viegli''

Kluiverts: ''Huntelāram neklāsies viegli''
Klāss Jans Huntelārs cīņā ar Marko Materaci
Foto: Digitale

Bijušais Nīderlandes izlases un ''AC Milan'' uzbrucējs Patriks Kluiverts sniedzis komentāru par viņa tautieša Klāsa Jana Huntelāra izvēli pievienoties Milānas klubam.

33 gadus vecais Kluiverts, kurš pats vēl oficiāli nav beidzis profesionālo karjeru, bet futbolu regulāri nav spēlējis jau vairāk nekā gadu, pašreiz strādā Nīderlandes futbola klubā ''AZ Alkmaar'' par uzbrucēju treneri. Savulaik viens no labākajiem pasaules uzbrucējiem sniedzis savu komentāru par sava tautieša Huntelāra (26) pievienošanos ''AC Milan'', piebilstot, ka viņam viegli neklāsies. Zināms, ka Kluiverts pats kādreiz pārstāvējis Milānas klubu, kad spēlēja tur laika posmā no 1997. līdz 1998. gada, aizvadot 27 spēles un gūstot sešus vārtus, bet jau vēlāk pārcēlās uz ''Barcelona''.

''Klāss zina, kā gūt daudz vārtu. Ceru, ka viņam Milānā veiksies labi, taču domāju, ka sākumā nemaz tik viegli neklāsies. Es vienmēr atbalstu un sekoju līdz visiem holandiešu spēlētājiem. Itālijas čempionāts, runājot tieši par uzbrucējiem, ir ļoti grūts, domāju, ka Spānijā spēlēt ir daudz vieglāk. ''San Siro'' ir lielisks stadions, taču tajā arī ir samērā grūti spēlēt . Cik atceros, man savulaik viegli neklājās, bet es kādreiz labprāt atgrieztos Itālijā, taču jau kā treneris. Pierādīt sevi ''Serie A'' ir milzīgs sasniegums karjeras laikā. Daudzi no Klāsa sagaida ļoti daudz un, ja kaut kas neizdosies, tad var sanākt bēdīgi. Lai arī Klāss ir ļoti pārliecināts par saviem spēkiem, tomēr viņam jābūt uzmanīgam. Viņa raksturs noteikti palīdzēs tikt pāri grūtībām,'' sacīja Kluiverts.

Atgādinām, ka šo sestdien Milānas derbijs!

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +2 [+] [-]

, 2009-08-27 19:25, pirms 15 gadiem
To nu pats Huntelārs parādīs,kā viņam ies!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-08-27 20:30, pirms 15 gadiem
Vinjam bija 19 kad guva uzvaras vaartus CL finaalaa

  +1 [+] [-]

, 2009-08-27 20:52, pirms 15 gadiem
Bilde-atkal Materaci mēģina atņemt labam spēlētājam maiciņu..
Zidāna gadījumā viņam sāpēja

     [+] [-]

, 2009-08-27 21:08, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: To nu pats Huntelārs parādīs,kā viņam ies!!!
Man patik ka vina bus jaspele pret Snejderu varbut.............................bet pirmstam bija abi viena komanda

     [+] [-]

, 2009-08-27 22:34, pirms 15 gadiem
reeksu ja CL vins iesitiis pret Real ''seno'' laiku vardaa