Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Paloski pārceļas uz "Parmu"

Paloski pārceļas uz "Parmu"
Paloski atzīmē vārtu guvumu
Foto: AFP

Īsi pirms jaunās sezonas sākuma pie nozīmīga pastiprinājuma tikuši vieni no Itālijas futbola B Sērijas favorītiem "Parma", iegādājoties pusi vērtības no "AC Milan" nākotnes cerības uzbrukumā Alberto Paloski.

Starp Itālijas futbola klubiem ļoti populāri ir īres darījumi, kuros komanda, kurai spēlētājs tiek izīrēts, papildus iegādājas arī pusi spēlētāja vērtības. Pēc sezonas abas komandas rīko izsoli, kuras rezultātā spēlētāju iegūst tā puse, kura vairāk sola par oponenta īpašumā esošajiem 50 procentiem.

Šādu vienošanos savā starpā panākušas arī "Milan" un "Parma" vienības par vienu no Itālijas izlases nākotnes cerībām uzbrukumā Alberto Paloski, tiesa, darījuma summa šobrīd atklāta netiek. Itālijas U19 izlases uzbrucējs pagājušajā sezonā tika iesviests Milānas granda sastāvā pēc tam, kad komandas vadošie uzbrucēji guva traumas.

18 gadus vecais spēlētājs vilties nelika un nieka 18 sekundes pēc uznākšanas laukumā savā debijas spēlē pret "Siena" no soda laukuma stūra guva mača vienīgos vārtus. Pēc tam, kad Milānas klubu šovasar papildinājuši Ronaldinju, Andrijs Ševčenko un Marko Borjello, talantīgajam spēlētājam vieta sastāvā neatradās, un Paloski devies stiprināt B Sērijas kluba "Parma" uzbrukumu, kur viņš visticamāk veidos uzbrucēju duetu kopā ar Kristiano Lukarelli.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +3 [+] [-]

, 2008-08-27 19:58, pirms 16 gadiem
nieka 18 sekundes pēc uznākšanas laukumā savā debijas spēlē pret "Siena" no soda laukuma stūra guva mača vienīgos vārtus.

Nav ko teikt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-08-27 21:32, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: nieka 18 sekundes pēc uznākšanas laukumā savā debijas spēlē pret "Siena" no soda laukuma stūra guva mača vienīgos vārtus.

Nav ko teikt!!!


Tas bija kaut kas!!! Es tieši nodomāju paskatīties šo spēli (nekad neskatos Seria A)!!! Es pats biju šokā!!!

     [+] [-]

, 2008-08-27 22:07, pirms 16 gadiem
Uzbrukuma duets jau tā izskatās tagad Parmai spēcīgs un Milāna tiešām ir pieļāvusi kļūdu atdodot iespējams itāļu jauno uzlecošo zvaigzni.

     [+] [-]

, 2008-08-27 23:39, pirms 16 gadiem
why? nu jā es aprotu vinam pamatsastāvā pagaidām vietas laikam nav nu bet uz Parmu?? varēja uz kādu labāku klubu jau. ja Milāna tiesām vinu taisās tik vienkāsi pazaudēt tad man trūkst vārdu! Parma vinu nopirkusi pārdos vēlāk par 2x lielāku summu! Ja ACM taisās vinu tikai izīrēt tad tas ir labākais ko sim jaunajam talantam var dot - uzkrās pieredzi un tad kad būs jau daudz maz ukrāta pieredze varēs aizstāt Ševu idiaļna!

     [+] [-]

, 2008-08-28 21:34, pirms 16 gadiem
AC Milan lielu lielā kļūda. Parma lielu lielais ieguvums. Paloschi pēc pāris gadiem būs viens no labākajiem spēlētājiem Itālijā. Ja tagad paskatamies kā viņš jau spēlē savā vecumā, var teikt - uzlecošā zvaigzne. Kā viņš spēlēs pēc trim gadiem, redzēsim. Bet, manuprāt, viņs ir nākamais Ronaldinho.