Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AS Roma'' uzstāda Kruzam ultimātu

''AS Roma'' uzstāda Kruzam ultimātu
Hulio Kruzs
Foto: AP

Itālijas futbola klubs ''AS Roma'' savā īpašumā vēlas iegūt bijušo Milānas ''Inter'' uzbrucēju Hulio Kruzu, kurš pašreiz atrodas brīvā aģenta statusā. Romas kluba vadība futbolistam devusi laiku nepilnu četru dienu apmērā, lai argentīnietis izlemtu, vai viņš vēlas pievienoties Itālijas galvaspilsētas klubam.

Lai arī pagājušajā sezonā vietējā čempionāta ''Serie A'' ietvaros Kruzs guva 13 vārtus, pēc sezonas beigām kluba vadība vairs nepagarināja līgumu un spēlētājs tika atlaists. Bez ''AS Roma'' interesi par argentīnieti izrāda vēl trīs itāļu klubi – ''Parma'', ''Bologna'' un ''Sampdoria'', bet pirms kāda laika viņa pakalpojumos ļoti ieinteresēts bija Grieķijas klubs ''Panathinaikos''.

Pēdējā laikā viens no aktīvākajiem pretendentiem uz 34 gadus vecā uzbrucēja iegādi ir Itālijas galvaspilsētas klubs ''AS Roma''. ''AS Roma'' piedāvā bijušajam ''Inter'' uzbrucējam līgumu uz vienu gadu ar iespēju sezonas beigās to pagarināt vēl uz gadu. Sezonas laikā Kruzs savu maciņu papildinātu par diviem miljoniem eiro. Lai nu kā, tiek lēsts, ka pats futbolists vēlas parakstīt līgumu uzreiz uz diviem gadiem.
Itāļu laikraksts ''La Gazzetta dello Sport'' vēsta , ka Romas kluba vadība izteikusi spēlētājam piedāvājumu un uzstādījusi ultimātu – nepilnu četru dienu laikā spēlētājam jāizlemj, vai viņš vēlas savu karjeru turpināt šajā klubā. Vai nu viņš piekrīt piedāvātajiem nosacījumiem, vai nu darījums nenotiek.

''Inter'' rindās Kruzs aizvadīja sešas sezonas, 129 spēļu laikā gūstot 49 vārtus. Pirms tam argentīnietis spēlējis arī ''Bologna'', ''Feyenoord'', ''River Plate'' un ''Banfield'' komandās.

Izmantotie resursi:
gazzetta.it

  -4 [+] [-]

, 2009-07-27 15:55, pirms 15 gadiem
Lai iet uz Krieviju.....

  +6 [+] [-]

, 2009-07-27 16:01, pirms 15 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Lai iet uz Krieviju.....
Un lai pēc tam atgriežas un saka, ka tas ir bijis sliktākais periods viņa karjerā, kā tas jau vairākkārt ir izskanējis no citu futbolistu mutēm?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-27 16:19, pirms 15 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Lai iet uz Krieviju.....
vel ko O_o

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 17:39, pirms 15 gadiem
nav jau arī vairs nekāds jaunais! cik tad ilgi vēl spēlēs - 2-3 gadus - vairāk diezvai! pilnīgi loģiski, ka pat 2 gadu līgumu ir pagrūti dabūt, lai gan, protams, spēlētājs nav slikts!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 18:20, pirms 15 gadiem
Statistika parāda, ka viņš vēl nav norietējis - Del Pjēro variants. Neskatoties uz savu vecumu, velk vēl augstākajā līmenī, ka neķerās. Gribētos viņu redzēt Romas sastāvā kopā ar Totti un Vučiniču. Domāju - jāņem tas līgums, ko klubs piedāvā, nav ko čakarēties!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 21:57, pirms 15 gadiem
vārtu mašīna. prieks, ka Roma viņu grib.