Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Zlatans: "Pusgadu spēlēju bez krusteniskajām saitēm, jo biju solījis Milānai titulu"

Rolands Eliņš

Zlatans: "Pusgadu spēlēju bez krusteniskajām saitēm, jo biju solījis Milānai titulu"
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: IMAGO/Nicolo Campo/Scanpix

Zviedrijas futbola zvaigznei Zlatanam Ibrahīmovičam vakar tika veikta ceļgala operācija, no kuras atgūšanās paredzēta vairāk nekā pusgada garumā. Zlatans savos sociālajos tīklos par karjeras beigām vai turpinājumu mājienus nedeva, taču detalizēti pastāstīja par savainojuma gaitu.

Zlatans Ibrahīmovičs 40 gadu vecumā aizvadīja savainojumiem saraustītu sezonu, kurā piedalījās 30 spēlēs un guva astoņus vārtus, palīdzot "Milan" izcīnīt Itālijas čempiones titulu. Pēc veiktās ceļgala operācijas Zlatans beidzot sīkāk norādīja, kā pavadījis iepriekšējo pusgadu.

"Iepriekšējos sešos mēnešos es spēlēju bez priekšējām krusteniskajām saitēm savā ceļgalā," sociālajos tīklos rakstīja Zlatans. "Piepampis ceļgals sešu mēnešu garumā. Šajā laikā es ar komandu aizvadīju tikai desmit treniņus."

"Sešu mēnešu laikā man tika veiktas vairāk nekā 20 injekcijas. Ceļgalu vajadzēja iztīrīt katru nedēļu pusgada garumā," turpināja Zlatans. "Pretsāpju līdzekļus dzēru katru dienu. Sāpju dēļ pusgadu neesmu normāli gulējis."

"Nekad nebiju tā mocījies laukumā un ārpus tā. Taču es paņēmu kaut ko neiespējamu un padarīju to iespējamu," rakstīja Zviedrijas futbolists. "Man prātā bija tikai viens mērķis, padarīt manu treneri un komandas biedrus par Itālijas čempioniem, jo es to biju apsolījis. Šodien man ir jaunas krusteniskās saites ceļgalā un jauna trofeja."

Ibrahīmoviča līgums ar "Milan" beigsies šovasar, un pastāv jautājumi par viņa atgriešanos futbolā, ņemot vērā, ka oktobrī Zlatanam apritēs 41 gads, bet no traumas viņš varētu atgriezties tikai 2023. gada sākumā.

Leģendārais futbolists, kurš bieži izcēlies ar ļoti pašpārliecinātiem izteikumiem, "Milan" sastāvā atgriezās 2019./20. gada sezonā un solīja komandu atgriezt čempiones statusā, un šosezon panāca, ka viņa vārdi piepildās.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/news/zlatan...

  +2 [+] [-]

, 2022-05-26 16:39, pirms 2 gadiem
Leģenda!

Traks, bet leģenda. Bet traks cilvēks

  +1 [+] [-]

, 2022-05-26 18:38, pirms 2 gadiem
Vot tā ir īsta leģenda!!!

     [+] [-]

, 2022-05-26 21:06, pirms 2 gadiem
Procedūras, par kurām viņš stāsta komentārā izklausās ļoti nepatīkamas. Viņš savos 40 gados varēja mierīgi pateikt, ka vēlas atpūsties un prioretizēt veselību, bet upurējās komandas labā.