Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mourinju joprojām nevēlas runāt ar presi

Mourinju joprojām nevēlas runāt ar presi
Žozē Mourinju
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Inter'' galvenais treneris Žozē Mourinju nolēmis joprojām turpināt nerunāt ar presi, ņemot vērā to, ka aizvadītajā nedēļas nogalē portugāļu speciālists tika noraidīts no laukuma spēlē pret ''Cagliari''.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļas nogalē Itālijas vietējā čempionāta ''Serie A'' ietvaros ''Inter'' izbraukumā tikās ar ''Cagliari''. Spēles sākumā, kad uz ''Inter'' vārtiem tika piešķirta pendele, portugālis uzsāka savus uzbrukumus mača galvenajam arbitram.Vēlāk, visa mača laikā, Mourinju vairākkārt esot apstrīdējis spēles galvenā tiesneša pieņemtos lēmumus, kā arī veltījis skarbus vārdus un apvainojumus mača direktora virzienā, taču vienā brīdī tiesneša nervi neizturēja, kā rezultātā portugāļu speciālists tika izraidīts no komandas tehniskās zonas.
Vēlāk, pēc mača, Mourinju neesot ieradies arī uz pēcspēles preses konferenci (Mourinju vietā ieradās komandas pārstāvis Marko Branka), kā rezultātā Itālijas Futbola Asociācija nolēma portugāli sodīt, piešķirot vienas spēles diskvalifikāciju, kā arī sodu 15 tūkstošu eiro apmērā.

Jāpiemin, ka pirms trešdien paredzētās spēles pret ''Napoli'', Mourinju vietā uz pirmspēles konferenci ieradās komandas pussargs Estebans Kambjaso.
Pēc trešdien pārliecinošās uzvaras pār ''Napoli'' ar rezultātu 3:1, daudzi paredzēja, ka Mourinju būs nomierinājies, taču… Šorīt, pirms rītdien paredzētās spēles viesos pret ''Sampdoria'' futbolistiem, portugālis atkal nebija ieradies uz pirmspēles preses konferenci un savā vietā atbildēt uz preses pārstāvju uzdotajiem jautājumiem nosūtīja brazīliešu aizsargu Lusio.

Jautājums - cik ilgi Mourinju klusēs? Lai nu kā, kādu brīdi būs jāiztiek bez portgāļu trenera interesantiem, kā arī reizēm asiem un dzēlīgiem komentāriem.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  -2 [+] [-]

, 2009-09-25 19:54, pirms 15 gadiem
a kurš tad vēlas ?!
Slēpts komentārs: kriish
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: scorpio

  +9 [+] [-]

, 2009-09-25 20:25, pirms 15 gadiem
vnk kad atkal sāks, būs bomba
man patīk Mourinjo

  +5 [+] [-]

, 2009-09-25 20:48, pirms 15 gadiem
mourinjo normaals chalis

  +2 [+] [-]

, 2009-09-25 21:07, pirms 15 gadiem
Jo ilgāka pauze , jo lielāks meistars
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-26 02:04, pirms 15 gadiem
Jā Morinho ir savs EGO. Izcils treneris.

     [+] [-]

, 2009-09-26 10:31, pirms 15 gadiem
Šo veci, es labprāt redzētu pēc SAF, iešanas pensijā, vadot Man U