Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" vēlas lauzt līgumu ar Andradi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Juventus" vēlas lauzt līgumu ar Andradi
Žorže Andrade
Foto: digitale

Itālijas A Sērijas futbola klubs Turīnas "Juventus" vēlas lauzt līgumu ar portugāļu aizsargu Žorži Andradi, jo futbolistu pēdējā laikā vajā savainojumi.

Turīnas kluba vadība ir uztraukusies par to, ka Andrades futbolista karjera varētu jau būt galā, jo portugāļu aizsargs nekādi nespēj atgūties no savainojumiem. 30 gadus vecais aizsargs jūlijā otro reizi gada laikā tika operēts, kas liecina par to, ka futbolists varētu arī pilnībā neatveseļoties.

Jau pagājušās sezonas sākumā futbolists bija spiests izdarīt ceļgala operāciju, kopumā divu gadu laikā futbolists kluba rindās ir aizvadījis tikai četras spēles. Arī pēc tā futbolistam vēl divas reizes tika veiktas ceļgala operācijas, tādējādi viņš bija spiests izlaizt visu pagājušo sezonu. Pirms sezonas futbolistam tika veikta kārtējā operācija.

Turīnas kluba vadība ir pieprasījusi anulēt kontraktu ar futbolistu. Futbolistam tiks veikta pilnīga medicīniskā apskate, pēc kuras "Juventus" būs tiesības pārtraukt līgumsaistības ar futbolistu, ja apstiprināsies Turīnas kluba bažas par futbolista medicīnisko stāvokli. Līgums ar aizsargu tika noslēgts līdz 2010. gadam.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-25 00:37, pirms 16 gadiem
Bija labs, kad nemocīja traumas...

     [+] [-]

, 2008-09-25 12:30, pirms 16 gadiem
Labāk būtu,ja visi lauztu līgumu ar Juventusu,un tur tik paliktu tie trīs lohi Bufons,Del Piero un Camoronezi!!!

     [+] [-]

, 2008-09-26 17:48, pirms 16 gadiem
FK22 paturi nu savus debīlos komentārus pie sevis!!!