Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Patriks Vjerā vēlas palikt "Inter"

Patriks Vjerā vēlas palikt "Inter"
Patriks Vjerā
Foto: Reuters

Itālijas A Sērijas futbola kluba Milānas "Inter" un Francijas izlases pussargs Patriks Vjerā paziņojis, ka gatavojas pārrunām ar itāļu kluba galveno treneri Žozē Mourinju, lai rastu sīkāku skaidrību par savu nākotni.

Francijas izlases futbolists, kurš šajā sezonā "Inter" sastāvā piedalījies vien 19 līgas spēlēs, pavēstījis, ka vēlas uz laukuma pavadīt lielāku spēles laiku. Tomēr, ja šāds nosacījums nepiepildīsies, Vjerā ir gatavs meklēt citu klubu.

"Es vēlos palikt "Inter", šeit es labi jūtos,'' sacīja Vjerā. "Tomēr šīm vēlmēm ir jābūt ne tikai vienpusējām, bet arī kopīgām. Viss būs atkarīgs no tā, ko sacīs Mourinju, šī lēmuma pieņemšana, galvenokārt, ir atkarīga no viņa. Taču es zinu, ka, ja būšu fiziski gatavs, vieta sastāvā man būs garantēta."

Gadījumā, ja vieta Milānas klubā Vjeirā tomēr neatradīsies, futbolists izteica varbūtību, kur viņš varētu turpināt savu karjeru.

"Ja man nāksies aiziet, tad es neredzu iemeslu pāriet uz Anglijas Premjerlīgas komandu, kura atrodas turnīra tabulas vidusdaļā. Daudz labprātāk es spēlēšu klubā, kurš cīnās par Francijas čempionāta titulu," piebilda Vjerā. Par Vjerā pakalpojumiem ļoti aktīvi interesējas Francijas čempionāta klubs "PSG".

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2009-05-25 16:45, pirms 15 gadiem
"Ja man nāksies aiziet, tad es neredzu iemeslu pāriet uz Anglijas premjerlīgas komandu, kura atrodas turnīra tabulas vidusdaļā.

tas laikam uz Manchester City teemeets

  -1 [+] [-]

, 2009-05-25 16:50, pirms 15 gadiem
Nu droši vien,kad negrib "Blāzmā" rukāt

     [+] [-]

, 2009-05-25 17:01, pirms 15 gadiem
Nedomāju, ka būtu vērts palikt "Inter". Gadi nāk un forma pamazām jau arī slīd uz leju. Labāk, manuprāt būtu pāriet uz PSG un paspēlēt gadiņus 2, 3 kopā ar Makeleli, veco izlases biedru. Protams, cienu Patriku kā spēlētāju, viņš ir lielisks sava aroda meistars, taču labāk ir spēlēt un tikt izsauktam uz izlasi nekā nespēlēt ne klubā, ne izlasē...

     [+] [-]

, 2009-05-25 17:31, pirms 15 gadiem
Novēlu tev tomēr meklēt laimi citur.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-25 22:02, pirms 15 gadiem
vēl tikai dažus gadus atpakaļ viņš bija iespējams labākais balsta pussargs un viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē. bet tad dažas traumas un viss... žēl. bet nu veiksmi. es tiešām būtu ļoti laimīgs viņu redzēt PSG.