Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Juventus'' atvadās no Amauri un papildinās ar Kaseresu; Milānu pamet Taivo

''Juventus'' atvadās no Amauri un papildinās ar Kaseresu; Milānu pamet Taivo
Amauri pēdējo pusgadu piedalījās tikai ''Juventus'' treniņos
Foto: digitale/Scanpix

Transfēru logs Eiropas futbolā tuvojas beigām, un komandām nav palicis daudz laika, lai domātu par papildinājumiem. Itālijā ''Juventus'' atvadījusies no uzbrucēja Amauri, bet komandu papildinās urugvajietis Martins Kaseress. Piedāvājam arī citas spēlētāju pārejas.

''Juventus'' uzbrucējs Amauri oficiāli līdz sezonas beigām izīrēts Florences ''Fiorentina''. Jāpiebilst, ka sezonas beigās arī beigsies Amauri līgums ar ''Juventus''. Brazīlietis ar Itālijas pilsonību šajā sezonā nav izgājis laukumā nevienu reizi, jo nav bijis trenera Antonio Kontes plānos. Vasarā Amauri atteica pārejai uz Marseļas ''Olympique'' un rezultātā nākamos sešus mēnešus pavadīja stadiona tribīnēs.

Turīnas klubā vismaz uz pusgadu atgriezīsies Urugvajas aizsargs Martins Kaseress, kuru vecā senjore īrēs no Spānijas kluba ''Sevilla''. Juvei spēlētāja īrēšana izmaksās 1,5 miljonus eiro, bet pārpirkšana vasarā – astoņi miljoni eiro. Interesanti, ka ''Barcelona'' Kaseresu pagājušā vasarā Seviļas klubam pārdeva par tikai trīs miljoniem eiro. Urugvajas aizsargs, kuram izlasē 38 spēlēs vieni gūti vārti, ''Juventus'' komandu pārstāvēja jau 2009.-2010. gada sezonā, kad tika izīrēts no ''Barcelona''.

Tikmēr ''Milan'' arī izīrējusi kādu futbolistu – uz Londonas ''Queens Park Rangers'' dosies aizsargs Taje Taivo, kurš var spēlēt arī laukuma vidusdaļā. Vienošanās tika panākta jau kādu laiku atpakaļ, tomēr tagad Taivo ieguvis darba atļauju.

Cituviet Dženovas ''Sampdoria'', kura pagājušā sezonā izkrita uz ''Serie B'', panākusi vienošanos ar ''Cesena'' par brazīliešu uzbrucēja Edera izīrēšanu. Eders būs ''Sampdoria'' komandā vismaz līdz sezonas beigām. Šobrīd Dženovas vienībai neklājas viegli – '"Serie B'' tā atrodas 11. vietā, par 16 punktiem atpaliek no čempionāta līderes.

Izmantotie resursi:
www.football-italia.net

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 18:16, pirms 13 gadiem
Nu, ja Taivo nespēja izkonkurēt nestabilo Antonīni un veco Dzambrotu, tad tas par viņu neko labu neliecina.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-25 18:38, pirms 13 gadiem
WTF! Kas ar Taivo ir noticis!? Kad pārgāja uz Milānu skaitījās viens no labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem pasaulē... Varbūt kāds A-Serie eksperts var paskaidrot.

     [+] [-]

, 2012-01-25 21:19, pirms 13 gadiem
Lai nu ko varētu domāt par Taivo, jāatzīst, ka QPR viņš būs varens papildinājums. Vēl pērn viņu savā sastāvā gribēja liela daļa EPL klubu. Taivo sitiens ir apbrīnojami spēcīgs. Ja precīzs, tad ļoti grūti tverams.

Loģiska šķiet arī Amauri pāreja uz Fiorentinu. Ilgāk palikt bez spēļu prakses lielas jēgas nav. Domāju, ka Juventus komandā attiecības ar treneri viņam bija sajātas līdz pēdējam pielienam.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-25 21:37, pirms 13 gadiem
Un to, ka Milānai pievienojies Mesbahs jau nevar pieminēt, iespējams, ka pievienosies arī Maxi Lopezs vai Tevezs (uzsvars tomēr uz Lopezu).

     [+] [-]

, 2012-01-25 23:07, pirms 13 gadiem
Alegrī vaina. izčakarēja spēlētāju ar savu tupumu. lai gan Taīvo kritums bija manāms jau Marseļā, tas ir spēlētājs ar milzīgu potenciālu. taču Alegrī ar savu vienveidību un nespēju mainīt komandu, to piebeidza.