Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Roma" futbolistus turpina vajāt savainojumi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Roma" futbolistus turpina vajāt savainojumi
Marko Kaseti (pa kreisi)
Foto: AFP

Itālijas A Sērijas futbola klubu "Roma" turpina vajāt savainojumu. Jau tāpat novājinātais klubs saņēmis jaunu triecienu – savainots ir komandas aizsargs Marko Kaseti.

Kaseti savainojumu guva komandas otrdienas treniņā, tādējādi, viņš kādu laiku nevarēs palīdzēt komandai. Precīzus termiņus komandas vadība nav nosaukusi. 31 gadu vecais aizsargs piedalījās arī komandas apkaunojošajā zaudējumā Čempionu līga grupu turnīra pirmajā spēlē pret "Cluj", kurā komanda zaudēja ar rezultātu 1:2.

Jāatzīmē, ka savainoto spēlētāju sarakstā ir atrodami arī tādi vīri kā Huans, Davids Picaro, Hulio Baptišta, kā arī komandas kapteinis Frančesko Toti, kurš šosezon laukumā ir devies tikai divas reizes, pie tam, abas uznākot laukumā uz maiņu.

Toti otrdienas treniņu pabeidza priekšlaicīgi, jo sajuta asas sāpes labās kājas ceļgalā. Atgādināsim, ka aprīlī Toti tika veikta operācija pēc kuras futbolists joprojām nespēj īsti atgūties. Komandas galvenais treneris Lučiāno Spaleti uzskata, ka Frančesko ir jāiemācās sadzīvot ar šīm sāpēm.

Izmantotie resursi:
uefa.com