Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pandevs tiesas ceļā beidzot lauzis līgumu ar ''Lazio''

Pandevs tiesas ceļā beidzot lauzis līgumu ar ''Lazio''
Gorans Pandevs
Foto: AP/Scanpix

Maķedonijas izlases uzbrucējs Gorans Pandevs, kurš iepriekšējos piecus gadus pārstāvēja Itālijas klubu ''Lazio'', pēc vairāku mēnešu nesaskaņām ar kluba vadību tomēr panācis savu un ar Romas klubu lauzis līgumu.

Aizvadītajā vasarā klīda dažādas runas par un ap 26 gadus vecā Maķedonijas izlases spēlētāja nākotni Itālijas galvaspilsētas klubā. Pandevs vēlējās pamest klubu, un intereses par viņu netrūka. Savas komandas rindās maķedonieti vēlējās redzēt tādi klubi kā ''Atletico Madrid'', ''Tottenham Hotspur'', ''West Ham United'', ''Zenit'', ''Inter'', ''Bayern'' u.c. ''Lazio'' bija ar mieru spēlētāju pārdot, taču uzstādīja ļoti lielu transfēru summu, kā rezultātā neviens klubs nevēlājās par futbolistu pārmaksāt, un Pandevs palika Romā. Sezonas sākumā Pandevs paziņoja kluba vadībai, ka vēlas lauzt līgumu, taču uz šādu soli klubs reaģēja pat pārāk negatīvi. Proti, spēlētājs tika izslēgts no komandas sastāva, kā rezultātā šosezon tā arī nav aizvadījis nevienu spēli.

Lai nu kā, tiesas ceļā Pandevs beidzot ir panācis savu - lauzis līgumu, kā rezultātā kļuvis par brīvo aģentu. ''Mūsu prasība tika pieņemta un Gorans nekavējoties lauza līgumu,'' paziņoja Pandeva advokāts Matiass Grasani. ''Ņemot vērā vairākus likumus par līguma laušanu, ''Lazio'' kluba vadība vēl izmaksās mums 160 tūkstošus eiro kompensāciju,'' piebilda advokāts.
Pēc jurista teiktā kļuvis skaidrs, ka tagad Pandevs var uzsākt pārrunas ar citiem klubiem, taču tām obligāti jānotiek kopā ar spēlētāja aģentu. Nekādu kontaktu ar ''Lazio'' vairs nedrīkst būt. Pašreiz tiek minēts, ka Pandevs varētu turpināt karjeru Itālijā. Interesi par viņu izrāda abi Milānas klubi - ''Inter'' un ''AC Milan'', kā arī Turinas ''Juventus'' un ''Lazio'' sīvākie konkurenti - ''AS Roma''. Tāpat Pandevu savās rindās vēlas redzēt sanktpēterburgas ''Zenit'', kur par treneri pirms kāda laika iecelts bijušais ''AS Roma'' treneris Lučano Spaleti. ''Zenit'' ir gatava spēlētājam piedāvāt 3,2 miljonus eiro sezonā.

Jāatzīmē, ka ''Lazio'' kluba prezidents Klaudio Lotito atzinis, ka karš ar Pandevu vēl nav beidzies: ''Esmu mierīgs, pat neskatoties uz to, ka viss jau ir skaidrs. Taču varu paziņot – tās vēl nav beigas, un es nepadošos. Karš ar Pandevu vēl nav beidzies. Tad vēl redzēsim, kurš kuru! No šī brīža vairs neko un nevienam nekomentēšu.'' Itālijas mediji paredz, ka Lotito, iespējams, vērsīsies Itālijas Futbola federācijā ar prasību anulēt ''Serie A'' lēmumu atļaut spēlētājam lauzt līgumu. Pretējā gadījumā, Lotito varētu nodod lietu arī civiltiesā, kas Itālijas futbolam varētu draudēt ar milzu skandālu, jo minētā rīcība ir pretrunā ar FIFA.

Izmantotie resursi:
football-italia.net
sport.sky.it

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 20:33, pirms 15 gadiem
Tie Lazio ir dabīli!

     [+] [-]

, 2009-12-24 01:49, pirms 15 gadiem
lauzās, lauzās un nedabūja neko, tā vietā lai saņemtu solīdu transfēra summu