Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Juventus'' kluba ikona Del Pjēro pametīs klubu nākamā gada vasarā

''Juventus'' kluba ikona Del Pjēro pametīs klubu nākamā gada vasarā
Alesandro Del Pjēro (centrā)
Foto: digitale/Scanpix

''Juventus'' prezidents Andrea Anjelli ir apstiprinājis, ka kluba ikonai Alesandro Del Pjēro šī būs pēdējā sezona Turīnas komandas rindās.

Parastā kluba akcionāru sanāksmē Anjelli otrdien izdarīja skaļu paziņojumu, ka Del Pjero spēlētāja karjera Turīnas klubā noslēgsies pēc šīs sezonas beigām. ''Mūsu kapteinis līdz šim ļoti vēlējās palikt klubā, un šī viņam būs pēdējā sezona. Veltam skaļus aplausus viņa virzienā,'' sacīja Anjelli.

Pats Del Pjēro uz prezidenta izdarīto soli atbildēja sekojoši: ''Parasti šādi paziņojumi tiek pasniegti savādāk. Neskatoties uz to, uzskatu, ka nav vajadzības vēl kaut ko pārrunāt ar prezidentu. Tagad koncentrēšos uz atlikušo laiku ''Juventus''. Man ir laiks domāt par nākotni, bet šobrīd vēl nekādus lēmumus neesmu pieņēmis.'' Uz jautājumu, vai par šādu paziņojumu Del Pjēro ir vīlies, viņš atbildēja īsi: ''Nedaudz''.

Savs sakāmais bija arī Del Pjero aģentam Klaudio Paskvalinam: ''Preizdents Andrea Anjelli teica, ka šī ir Del Pjēro pēdējā sezona, bet tas nenozīmē, ka viņš nākamajā gadā beigs karjeru. Viņš, iespējams, dosies iegūt pieredzi, spēlējot citā valstī. Anjelli un Del Pjēro ir draugi, un ja prezidents uzņēmās iniciatīvu, lai pavēstītu šos jaunumus, tad viņi abi pirms tam par to bija vienojušies. Tagad tikai Aleksaziņā ir izlemt, kura būs viņa nākamā darba vieta. Viņš ''Juventus'' varētu atgriezties kā direktors pēc pieredzes iegūšanas ārzemēs. Šaubos, ka viņš turpinās spēlēt Itālijā, lai gan durvis viņam ir visur atvērtas. Esmu pārliecināts, ka viņš izdarīs labāko izvēli par labu sev un ģimenei, tāpēc es minētu, ka Del Pjēro drīzāk dosies uz Ameriku nekā Spāniju.''

Paskvalins ir viens no galvenajiem iemesliem tam, ka 1993. gadā DelPjēro pārnāca uz ''Juventus''. ''Kad mēs toreiz viņu pamanījām, zinājām, ka šādi spēlētāji piedzimst reizi 20 gados. Kad viņš pametīs futbolu, tas būs skumjš mirklis visai futbola pasaulei. Kad parakstījām pirmo līgumu, biju nobijies, jo Del Pjēro mani apskāva tik cieši, ka likās viņš mani savainos,'' sacīja spēlētāja aģents.

Del Pjēro, kuram novembri paliks 37 gadi, ''Juventus'' pievienojās 1993. gadā, kad viņš pārgāja no ''Serie B'' vienības ''Padova''. Kopš pārnākšanas uz Juvi Del Pjēro ir lauzis 12 kluba rekordus (piemēram, visu laiku rezultatīvākais kluba futbolists (281 vārti), visu laiku rezultatīvākais kluba futbolists Čempionu līgā (45 vārti) un citi rekordi). Ar ''Juventus'' Alekss izcīnījis gandrīz visas iespējamās trofejas, kā arī palicis uzticīgs klubam pēc sarunāto spēļu skandāla 2006. gadā, kad klubs tika atskaitīts uz ''Serie B''. Pagaidām ir neskaidrs vai Del Pjēro pēc šīs sezonas beigs karjeru vai dosies turpināt to uz citu valsti. Pats futbolists izteicies, ka citā Itālijas komandā noteikti nespēlēs. Neskatoties uz to, par uzbrucēja pakalpojumiem jau interesējas ''Milan'' un viņa dzimtās pilsētas klubs ''Padova, kā arī Andra Vaņina pārstāvētā ''Sion'' un vairāki klubi Amerikā.

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...

     [+] [-]

, 2011-10-23 10:06, pirms 13 gadiem
nu es būtu ļoti priecīgs,ja atgrieztos Juvē(ja ar uzspēlēs kur citur) Gvardiolas stilā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-23 10:39, pirms 13 gadiem
žēl ka šīs zinjas pienāk ar kavēšanos .personīgi es to zināju aptuveni mēnesi atpakaļ.autor piedod bet tu esi parāk lēns ar ziņām!

  +4 [+] [-]

, 2011-10-23 10:57, pirms 13 gadiem
zeel,bet nu katram savs laiks!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-10-23 11:00, pirms 13 gadiem
messibesii rakstīja: Hose ķers sirdstrieka
nu ķipa to ka vairs ilgi Juvē nespēlēs pat pirmklasnieks nezināja?

     [+] [-]

, 2011-10-23 11:16, pirms 13 gadiem
messibesii rakstīja: Hose ķers sirdstrieka
blin ,jūtu līdz tam čuvakam,tā jau vakar bij uzvilcies par ne pārāk sakarīgo Juves sniegumu,un tagat vēl šī ne visai patīkamā ziņa

  -1 [+] [-]

, 2011-10-23 11:26, pirms 13 gadiem
Bronsons rakstīja: blin ,jūtu līdz tam čuvakam,tā jau vakar bij uzvilcies par ne pārāk sakarīgo Juves sniegumu,un tagat vēl šī ne visai patīkamā ziņa
pirms runā paskaties tabulā čuvak

  -2 [+] [-]

, 2011-10-23 11:47, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: pirms runā paskaties tabulā čuvak
nemī..z botās,zinu kur tabulā viņi atrodas,bet tas vēl neko sezonas sākumā neizsaka,pagaidīsim kādu laiku.Un ja kas izlasi uzmanīgāk,runa bij par vakardienas sniegumu...čuvak

  +3 [+] [-]

, 2011-10-23 11:55, pirms 13 gadiem
alesandro delpiero visu laiku labakais italu forwards!

  +5 [+] [-]

, 2011-10-23 12:00, pirms 13 gadiem
Juventus bez Del Piero kā Maxima bez pircējiem.

     [+] [-]

, 2011-10-23 12:11, pirms 13 gadiem
Bronsons rakstīja: nemī..z botās,zinu kur tabulā viņi atrodas,bet tas vēl neko sezonas sākumā neizsaka,pagaidīsim kādu laiku.Un ja kas izlasi uzmanīgāk,runa bij par vakardienas sniegumu...čuvak
da tev reiz neapnīk,ko tev Hose tādu nodarījis,ka jāmēģina pie katra teksta,kas skar viņa mīļāko klubu,izcelties??????Noalgo meiteni,uz nedēļu būsi mierīgs

     [+] [-]

, 2011-10-23 12:29, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: da tev reiz neapnīk,ko tev Hose tādu nodarījis,ka jāmēģina pie katra teksta,kas skar viņa mīļāko klubu,izcelties??????Noalgo meiteni,uz nedēļu būsi mierīgs
Viņa lielākais grēks ir tas, ka viņam nepatīk MU.

     [+] [-]

, 2011-10-23 12:52, pirms 13 gadiem
ja es būtu profesionālis vai pat zvaigzne, tad pēdējo sezonu es noteikti spēlētu savā pirmajā klubā, lai arī cik zemā līgā tas būtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-23 13:16, pirms 13 gadiem
kur tas ir teikts? tas, ka Anjelī izdomāja šitā izteikties presē, kas nav pieņemami, nenozīmē, ka tā tas notiks. viņš ir nekas vairāk, kā figūriņa Juves sistēmā. ja arī Del Pjēro pametīs Juvi, tad tikai tādēļ, ka pats vēlēsies, nevis tāpēc, ka to gribēs Anjelī. ja Konte teiks, ka Pjēro nav vajadzīgs, viņam netiks piedāvāts līgums un viss. bet neviens nedzīs viņu prom. drīzāk Anjelī noliņčos, līdz kam, starp citu, visa problēma arī virzās.

     [+] [-]

, 2011-10-23 13:47, pirms 13 gadiem
Nu nez... Juventus tagad ir daudz ļoti augstas klases uzbrucēju, bet nu pieklājības un cieņas pēc, manuprāt, vajadzēja atļaut pabeigt karjeru Juvē. Ja jau Alesandro tagad nebeigs vēl spēlēt, tad visticamāk viņu savāks MSL vai arī arābi. Arī nav slikti tādai leģendai uz karjeras beigām sapelnīt labu naudiņu.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-23 14:11, pirms 13 gadiem
Interesanti par kaadu pieredzes ieguushanu iet runa? Diez vai Del Piero ir tas futbolists,kuram vajadziiga pieredze. Pat ja uzspeelees aarzemees,nez vai kaadu pieredzi ieguus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-23 15:33, pirms 13 gadiem
Nav Juvei Del Pjero tik liels patriots, kā izrādās. Arī Bufons jau šovasar nebija tālu līdz kluba pamešanai.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-23 15:57, pirms 13 gadiem
Jā, cik gan otro jaunību nav bijis šai "Juventus" un Itālijas leģendai! 37 gadi būs nopietns vecums, lai sāktu domāt par pārcelšanos uz treneru korpusu. Del Pjēro ir kluba ikona, tāpēc ceru, ka viņš kārtējo reizi apliecinās savu patriotismu un arī turpmāko karjeru (pēc karjeras beigšanas) saistīs ar Turīnas klubu. Daudz skaistu mirkļu mums saistās ar Aleksu un viņa ģēnija dzirksti. Nebūtu jau slikti, ja Del Pjēro varētu vēl kādas pāris sezonas tikt pie laba spēles laika kaut vai tajā pašā ASV, bet pēc tam atgrieztos bijušā kluba sistēmā. Tad jau redzēsim, kādu ceļu izvēlēsies pats spēlētājs. Jebkurā gadījumā Alesandro Del Pjēro vienmēr paliks mans mīļākais futbolists.

     [+] [-]

, 2011-10-23 16:25, pirms 13 gadiem
arkas18 rakstīja: alesandro delpiero visu laiku labakais italu forwards!
Muļķības.

     [+] [-]

, 2011-10-23 16:30, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Muļķības.
Nu bet kā trekvartista?

  +1 [+] [-]

, 2011-10-23 16:37, pirms 13 gadiem
No itāliešu uzbrucējiem, kurus man gadījies vērot, kā labāko varētu izcelt Roberto Badžo, lai arī Del Pjēro spēle man simpatizē vairāk. Bet no leģendām būtu jāatzīmē Džuzepe Meaca, kura spēli gan nav bijis tas gods vērot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja