Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Jakvinta ''Tottenham Hotspur'' redzeslokā

Jakvinta ''Tottenham Hotspur'' redzeslokā
Vinčenco Jakvinta
Foto: Digitale

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Tottenham Hotspur'' izrāda nopietnu interesi par Itālijas kluba ''Juventus'' uzbrucēju Vinčenco Jakvintu, ziņo vietējie laikraksti Itālijā.

Itālijas laikrakstos teikts, ka ''Tottenham'' kluba vadība jau ir sazinājusies gan ar ''Juventus'' kluba vadību, gan pašu futbolistu un, iespējams, abu klubu vadītāji jau apsprieduši darījumu, kas varētu būtu vērts apmēram 15 miljonu sterliņu mārciņu apmērā.

29 gadus vecais Jakvinta, kurš pirms pievienošanās ''Juventus'' (2007.g.) septiņas sezonas pārstāvēja ''Udinese'' komandas krāsas, savā pirmajā sezonā vecās sinjoras rindās 24 spēlēs guva astoņus vārtus. Šajā sezonā Jakvinta aizvadījis 26 spēles un guvis desmit vārtus.

Tiek lēsts, ka ''Tottenham'' komandas galvenais treneris Harijs Rednaps lūko arī pēc ''Manchester United'' uzbrucēja Karlosa Teveza, kurš pēdējā laikā pats īsti nevar saprast, vai paliks sarkano velnu rindās arī nākošajā sezonā, kā arī par franču kluba ''Bordeaux'' marokāņu uzbrucēju Maruānu Šamaku. Taču klīst runas, ka par 25 gadus veco Argentīnas izlases uzbrucēju interesējas cits Premjerlīgas klubs ''Liverpool'' ar komandas galveno treneri Rafaelu Benitezu priekšgalā, kā arī spāņu grands ''Real Madrid''.

Interesanti, ka janvārī Jakvinta atteicās pievienoties Krievijas futbola klubam ''Zenit'' no Sanktpēterburgas.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

     [+] [-]

, 2009-05-23 11:42, pirms 15 gadiem
LAbākais variants tiešām ir Hotspur, jo klubos kā Real vai Pool būs grūti nostiprināties pamatsastāvā!!1

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 12:28, pirms 15 gadiem
Cerams, atbrīvosies vieta Trezegē, ja, protams, francūzis neaizies uz citu klubu.

     [+] [-]

, 2009-05-23 12:30, pirms 15 gadiem
messi...best rakstīja: LAbākais variants tiešām ir Hotspur, jo klubos kā Real vai Pool būs grūti nostiprināties pamatsastāvā!!1
tiešām nebūtu slikti

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 12:32, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Cerams, atbrīvosies vieta Trezegē, ja, protams, francūzis neaizies uz citu klubu.
Vai tad nebija tāds variants ka Jakvinta paliek, bet Trezegē uz Lyon?

     [+] [-]

, 2009-05-23 12:43, pirms 15 gadiem
Nu jā, Hotspur varētu būt labs variants Jakvintam. Vismaz tiktu pamatsastāvā, bet tad kādam būs jāiet malā - Kīnam, Bentam vai Pavļučenko... Itkā pietiekami šosezon spēlējis "Juventus" rindās, bet stabilu vietu sākumsastāvā jau ir grūti izkarot, ja tev priekšā ir tādi uzbrucēji kā Amauri un Del Piero. Tātad viss varētu notikt pēc šādas shēmas - Trezegē uz "Lyon", Jakvinta uz "Hotspur" un Kvaljarella uz "Juventus"... Pret šādu shēmu man nekas nav pretī. Taču neuzskatu, ka Hotspur vajag gan Tevezu, gan Jakvintu. Vienu no viņiem. Uzbrucēju tur jau tā pietiekami.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-23 12:54, pirms 15 gadiem
man liekas viņam jāpaliek Juvē. vienīgais sakarīgais uzbrucējs Juvē šobrīd. nu, īsts uzbrucējs. Amauri nav labs Juvei, Del Piero vecums, un arī nespēlē kā tīrs uzbrucējs bieži. Trezegē nedod iespēju...

  +2 [+] [-]

, 2009-05-23 13:00, pirms 15 gadiem
termometrs, sezonas sākums jau Amauri izdevās OK, sita golus, kāpēc tad tieši Amauri nav labs Juvei?
Un mēs jau arī nezinām, ko Trezegē pēc visām savām traumām var izdarīt.

     [+] [-]

, 2009-05-23 13:25, pirms 15 gadiem
OMFG!!! kad Del Pierro ir speelejis kaa tiirs SCO?? nekad... Alex speele pa vidu starp SCO un MID un tur ir vinja iistaa vieta..

     [+] [-]

, 2009-05-23 13:32, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Vai tad nebija tāds variants ka Jakvinta paliek, bet Trezegē uz Lyon?
Arī. Lyon nebūtu slikts klubs.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 13:52, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: termometrs, sezonas sākums jau Amauri izdevās OK, sita golus, kāpēc tad tieši Amauri nav labs Juvei?
Un mēs jau arī nezinām, ko Trezegē pēc visām savām traumām var izdarīt.
iespējams tāpēc, ka man nepatīk viņa stila spēlētāji. Juvē jāspēlē citiem spēlētājiem manuprāt. Amauri neizmanto visus savus dotumus manuprāt.

     [+] [-]

, 2009-05-23 16:47, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: iespējams tāpēc, ka man nepatīk viņa stila spēlētāji. Juvē jāspēlē citiem spēlētājiem manuprāt. Amauri neizmanto visus savus dotumus manuprāt.
Nujā, Amauri nav Ibra, tajā ziņā, ka vārtus apdraud pārsvarā ar galvu, bet arī viņš manuprāt ir labs.
Un highlights skatoties tā vien šķiet, ka A sērijā, lai cik jokaini būtu, bet ar galvu iesit vairāk vārtu nekā EPL.
Ko tad Tu gribētu redzēt Juves uzbrukumā? Kvaljarellu?

     [+] [-]

, 2009-05-23 22:05, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Nujā, Amauri nav Ibra, tajā ziņā, ka vārtus apdraud pārsvarā ar galvu, bet arī viņš manuprāt ir labs.
Un highlights skatoties tā vien šķiet, ka A sērijā, lai cik jokaini būtu, bet ar galvu iesit vairāk vārtu nekā EPL.
Ko tad Tu gribētu redzēt Juves uzbrukumā? Kvaljarellu?
jā, tieši par Kvaljarellu biju iedomājies. bet tikai tāpēc, ka izskatās, ka tagad viņam nebūs vieta Interā, un viņš varēs iet citur no Udinezes. ļoti labs spēlētājs, bet nedaudz līdzīgs Del Piero stila, viņam vajag plašumu. man liekas, ka Juvei vajag kautko Inzagi tipa - uzbrukumu noslēdzēju. tāds, kas ir pareizā laikā, pareizā vietā, kas var pielikt kāju, galvu, kaut vai plecu, bet iesist no vārtu priekšas. arī ātru vajag. nezinu, pat ko lai nosauc kā piemēru... bet nu Kvaljarella var vilkt komandu, bet ir tāds jau Del Piero... un Jakvinta ir tieši šada tipa spēlētājs, kāds Juvei vajadzīgs.
izdomāju - Freds!!