Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Milan'' izīrē Kalulū Juvei, Rugāni dodas īrē uz Amsterdamu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Milan'' izīrē Kalulū Juvei, Rugāni dodas īrē uz Amsterdamu
Pjērs Kalulū. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Tuvojoties transfēru loga beigām, sastāva izmaiņas turpina veikt Itālijas titulētākā futbola komanda Turīnas ''Juventus''.

Sezonu ilgā īrē no ''Milan'' Pjemontas reģiona klubu pastiprinājis franču centra aizsargs Pjērs Kalulū.

24 gadus vecais francūzis uz ''Milan'' pārcēlās 2020. gadā. Sarkanmelno kreklā Kalulū līdz šim aizvadījis 112 mačus. Aizvadītajā sezonā Kalulū daudz mocījās ar savainojumiem, kā rezultātā kopā izlaida 39 mačus A sērijā, Itālijas kausā un UEFA Čempionu līgā.

Savukārt prom no ''Juventus'' uz īri devies 30 gadus vecais itāļu aizsargs Daniele Rugāni, kurš var spēlēt gan kā centra aizsargs, gan kā malējais aizsargs. Viņš jauno sezonu pavadīs Nīderlandes grandā Amsterdamas ''Ajax''.

Rugāni ''Juventus'' pārstāvējis kopš 2012. gada. Šī būs itāļa ceturtā īre. Viņš iepriekš uz īres tiesībām pārstāvējis dzimtenes komandas ''Cagliari'' un ''Empoli'', kā arī Francijas ''Ligue1'' klubā ''Rennes''.

Pagājušajā sezonā Rugāni piedalījās 17 A sērijas mačos, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ar...
https://www.juventus.com/en/news/ar...

     [+] [-]

, 2024-08-22 22:15, pirms 4 nedēļām
Toties Dibala atteica dāsnam (75 miljoni) SA piedāvājumam un paliek Romā.