Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Lautaro Martiness noraida "Tottenham" un citu klubu interesi un izvēlas palikt Milānas "Inter"

Agris Suveizda

Lautaro Martiness noraida "Tottenham" un citu klubu interesi un izvēlas palikt Milānas "Inter"
Lautaro Martiness. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Milānas "Inter" un Romas "Lazio" Itālijas A sērijas sezonu uzvaru sāka ar uzvarām pār "Genoa" (4:0) un "Empoli" (3:1). Pat pieteikumā nebija argentīniešu uzbrucēju Lautaro Martinesa un Hoakina Korreas, taču viņu paredzētā nākotne pāreju perioda izskaņā ir krietni atšķirīga.

"Lautaro ir izlēmis palikt "Inter"," intervijā DAZN teica Milānas kluba direktors Bepe Marota. "Ja Romelu Lukaku gadījumā klubam nebija izvēles iespēju, kad spēlētājs tik nepārprotami pasaka, ka vēlas tikt pārdots, tad Lautaro ir tas spēlētājs, kurš skaidri paziņoja, ka grib palikt par spīti tam, ka saņēma ļoti vilinošus piedāvājumus. Esam lepni, ka viņš vēlas pierādīt, ka ir čempions, un vēlas turpināt augt kopā ar mūsu klubu."

Lautaro Martinesam, kuram šodien aprit 24 gadi, līgums ir spēkā vēl uz divām sezonām un gaidāms, ka tas varētu tikt pagarināts. Aizvadītajā sezonā argentīnietis 38 spēlēs guva 17 vārtus, A sērijas snaiperu tabulā ierindodamies astotajā vietā, un trīs gadu laikā viņš čempionātā 100 spēlēs ir guvis 37 vārtus. Argentīnas klubā "Racing", kas viņu pārdeva par 23 miljoniem eiro, Lautaro 48 spēlēs guva 22 vārtus. Argentīnas izlasē Martinesam 29 mačos ir 14 precīzi sitieni.

Milānas "Inter" šovasar par 115 miljoniem šķīrās no uzbrukuma līdera Lukaku, kurš ar 24 vārtiem bija otrais labākais bombardieris A sērijā un nolēma atgriezties Londonas "Chelsea". Vakar ar vārtiem un rezultatīvu piespēli debitēja turku uzbrūkošais pussargs Hākans Čalhanolu un 35 gadus vecais bosniešu uzbrucējs Edins Džeko, kuri pievienojās bez transfēra maksas, taču "Inter" turpina meklēt pastiprinājumu priekšējā līnijā un vēlas vēl vienu uzbrucēju. Starp variantiem tiek minēti Duvans Sapata, Markuss Tirams un Hoakins Korrea, kurš vēlas pamest "Lazio".

"Zinām, ka Korrea vēlas doties prom. Pastāv iespēja par "Inter" – redzēsim, kas notiks," sarunā ar Sky Italia baumas apstiprināja Romas "Lazio" direktors Ilje Tare. "Viņš mums ir svarīgs spēlētājs, un viņš to zina. Tas lāga nav atkarīgs no mums. Interese ir ne tikai no "Inter", bet arī ārzemēm, taču viņš vēlas palikt Itālijā. Kārtīgu pārrunu starp klubiem gan vēl nav, pašlaik darbu dara aģenti." 27 gadus vecais argentīnietis esot atraidījis Liverpūles "Everton", kas klubam piedāvājusi 30 miljonus eiro. Korrea pirms trim gadiem no "Sevilla" pievienojās par 15,3 miljoniem eiro un, atgriežoties A sērijā, "Lazio" rindās 92 spēlēs ir guvis 22 vārtus. Izlasē Korrea astoņos mačos guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/marotta...
https://football-italia.net/tare-co...