Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Par Ibrahimoviča nākotni lems tikai un vienīgi ''Inter''

Par Ibrahimoviča nākotni lems tikai un vienīgi ''Inter''
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AFP

Zviedru futbolista Zlatana Ibrahimoviča aģents paziņojis, ka galavārds par to, vai viņa klients sezonas beigās pametīs pašreizējos Itālijas čempionus ''Inter'' vai nē, piederēs tikai un vienīgi kluba vadībai.

Jau labu laiku klīst dažādas runas par un ap Ibrahimoviča nākošās sezonas darba vietu. Tiek lēsts, ka 27 gadus vecais zviedrs pirms kāda laika nav vēlējies parakstīt ilgtermiņa līgumu ar klubu, tāpēc arī sākušās dažādas runas par talantīgā uzbrucēja nākotni.

Nopietnu interesi par Zviedrijas izlases spēlētāju izrāda vairāki Eiropas futbola grandi – spāņu ''Barcelona'' un ''Real Madrid'', kā arī Anglijas Premjerlīgas klubi ''Chelsea'' un ''Mancshester United''. Pēdējās runas par Ibrahimoviča nākotni uzpeldēja pagājušajā svētdienā, kad ''Inter'' vietējā čempionāta ietvaros savā laukumā uzņēma ''Siena'' futbolistus. ''Inter'' šajā mačā pārliecinoši uzvarēja ar 3:0. Runā, ka spēles laikā zviedrs bieži esot strīdējies ar komandas biedriem un mača izskaņā pat lūdzis, lai viņu nomaina.

''Zlatans ir bijis godīgs, sakot, ka nepaliks ''Inter'' līdz savas karjeras beigām. Viņš ir tas spēlētājs, kurš vienmēr skatās uz priekšu un meklē stimulu jauniem izaicinājumiem,'' sacīja Ibrahimoča aģents Mino Rajola. ''Ja viņš nolems pamest komandu, tad ''Inter'' kluba vadībai būs jāatrod kopīga valoda gan ar Zlatanu, gan ar attiecīgo klubu. Protams, ka galavārds par viņa palikšanu vai nepalikšanu komandā piederēs tikai ''Inter'' vadībai,'' nopietns savos izteikumos bija spēlētāja aģents.

Šajā sezonā Ibrahimovičs visu turnīru ietvaros piedalījies 45 spēlēs un guvis 26 vārtus.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 18:35, pirms 15 gadiem
es zinu,kur es vinju negribētu redzēt - M.City.
būtu labs papildinājums Real virknējumam, varbūt spētu atgriezt Realu savos agrākajos auGstumos (nedomājiet,ka esmu Real fans)

     [+] [-]

, 2009-05-22 18:45, pirms 15 gadiem
LAI PALIEK!
Inter modelī viņš spēlē ideāli, nav kur citur laimi meklēt, ja tepat tā ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 19:37, pirms 15 gadiem
viņš pats grib aiziet pēc šīs sezonas. teica, ka pietiekami daudz padarījis Itālijā un Milānā. pelnījis viņš to. žēl tikai, ka Juvē tik maz uzspēlēja... bet nu, veiksmi, viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 20:41, pirms 15 gadiem
Viņš nav Džerarda, Xavi vai Terija tipa spēlētājs, kuri visu mūžu spēlējuši vienā un tajā pašā klubā. Zlatanam ir pretēji un patīk meklēt ko jaunu.
Nav nekāds brīnums, ka arī Real viņu grib iegādāties.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-22 20:45, pirms 15 gadiem
Alexij rakstīja: lai arī kur viņš aizietu, man liekas ka nekur viņš nebūs tik spožs kā Interā. Bet Zlatans grib pamēģināt laimi citur
Vecīt, Ajax klubā arī viņš plosījās..

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 21:34, pirms 15 gadiem
Alexij rakstīja: lai arī kur viņš aizietu, man liekas ka nekur viņš nebūs tik spožs kā Interā. Bet Zlatans grib pamēģināt laimi citur
būs vēl spožāks. Ajaxā viņš tiešām plosījās, kā jau teica Zarinsh. Juvē viņš ārdījās. nu un Interā protams monstrs.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 21:51, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: būs vēl spožāks. Ajaxā viņš tiešām plosījās, kā jau teica Zarinsh. Juvē viņš ārdījās. nu un Interā protams monstrs.
Kas būs tālāk, nezinu, bet skaists futbols noteikti tur būs!

     [+] [-]

, 2009-05-23 00:05, pirms 15 gadiem
Gribētos viņu redzēt kādā citā klubā, iteresanti būtu kā viņš izskatītos Chelsijā?
Milānai jo labāk, par vienu spēcīgu pretinieku mazāk...