Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milito un Mota pievienosies ''Inter''

Milito un Mota pievienosies ''Inter''
Djēgo Milito
Foto: Scanpix Sweden

Itālijas futbola kluba ''Genoa'' uzbrucējs Djēgo Milito un pussargs Tiago Mota nākošajā sezonā pārstāvēs citu Itālijas klubu ''Inter'', šodien atklājis Dženovas kluba prezidents Enriko Preziosi.

''Inter'' komandas galvenais treneris Žozē Mourinju jau agrāk izteicies, ka nākošajā sezonā komandas rindās vēlas redzēt jaunas sejas, bet daži komandas veterāni, kā Ernans Krespo un Luišs Figu, varētu atstāt Milānas klubu. Cik zināms, tad Figu jau paziņojis par profesionālās karjeras beigām un komandā vairs nebūs, un arī Krespo visdrīzāk pametīs ''Inter'', jo nav apmierināts ar mazo spēles laiku, kas viņam tiek atvēlēts.

''Šodien es tikos ar ''Inter'' kluba prezidentu Masimo Morati un mēs panācām vienošanos, ka sezonas beigās Milito un Mota pievienosies ''Inter''. Ļoti pateicos šiem spēlētājiem par lieliski ieguldīto darbu kluba labā,'' Itālijas televīzijā sacīja Preziosi.

Šajā sezonā argentīnietis Milito ''Serie A'' ietvaros piedalījies 20 spēlēs un guvis 20 vārtus, kas 29 gadus veco uzbrucēju ierindo trešajā vietā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, bet ''Genoa'' klubs pašreiz ieņem augsto pietko vietu turnīra tabulā. Savukārt 26 gadus vecais Mota, kurš agrāk pārstāvējis ''Barcelona'' un ''Atletico Madrid'', taču bieži mocījies ar savainojumiem, šajā sezonā sevi pierādījis no labākās puses un komandas labā guvis sešus vārtus.

Itāļu presē tiek lēsts, ka Milito vietā varētu nākt ''Atalanta'' uzbrucējs Serdžio Flokari, kurš ''Genoa'' klubam varētu izmaksāt 11 miljonus eiro. Tāpat tiek runāts, ka Roberts Akvafreska, kurš pašreiz no ''Inter'' tiek izīrēts ''Cagliari'', varētu ari pievienoties ''Genoa'' kā daļa no darījuma par Milito un Motu.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  -2 [+] [-]

, 2009-05-21 14:17, pirms 15 gadiem
Tātad pagaidām Mourinju dabū ko grib.Man bija informācija tikai par šiem diviem,kāds zin ko vēl viņš grib???
Slēpts komentārs: FK22

     [+] [-]

, 2009-05-21 14:45, pirms 15 gadiem
o johaidī, labs pirkums! vispirms Juve papildinās tgd Inter, Milan arī vajadzētu, bet viņi tā vietā atdot Anceloti uz Chelsea...

  -2 [+] [-]

, 2009-05-21 14:48, pirms 15 gadiem
pirkums labs vai nē viņš vienalga sēdēs malā

  -1 [+] [-]

, 2009-05-21 15:00, pirms 15 gadiem
Labi papildinājumi, protams! Pie tam Motam tas ļaus skatīties Brazīlijas izlases virzienā. Taču tagad, kad būs Milito, paliek jautājums, kas notiks ar Kvaljarellu un "Inter"?

  -3 [+] [-]

, 2009-05-21 15:06, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Tātad pagaidām Mourinju dabū ko grib.Man bija informācija tikai par šiem diviem,kāds zin ko vēl viņš grib???
Vidiču no United. Cerams, nedabūs

     [+] [-]

, 2009-05-21 15:16, pirms 15 gadiem
Prieks par Mottu.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-21 15:31, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Labi papildinājumi, protams! Pie tam Motam tas ļaus skatīties Brazīlijas izlases virzienā. Taču tagad, kad būs Milito, paliek jautājums, kas notiks ar Kvaljarellu un "Inter"?
Tad iznāk ka Kvaljarela visticamāk pievienosies juventusam, jo šamejie grib iemainīt trezegē pret grosso lionai

  -1 [+] [-]

, 2009-05-21 17:11, pirms 15 gadiem
nu pirmkārt par Milito jāsaka - beidzot grandi atvēra acis!!! kā šis spēlētājs sit ar galvu... tā vien viņam jābūt starta sastāvā. bet no otras puses es negribu, lai viņš pāriet uz Inter. pirmkārt viņam jau vecums nāk, 29 gadi kā nekā. un man liekas, ka Dženovā būtu vairāk iespēju sist vārtus, jo tur viņš ir līderis, kā arī komanda spēlē skaisti, un ja viņi tiktu ČL, tad nospēlētu tur varbūt ne labāk par Inter, bet sakarīgāk jau nu noteikti.
prieks, ka Motta izsities. Barsā ļoti patika.

  -2 [+] [-]

, 2009-05-21 18:20, pirms 15 gadiem
Lai veicas abiem, bet nu Genoa bez šiem spēlētājiem var nogrimt, īpaši bez Milito. Jābūt tik pat labam aizstājējam, lai būtu tik pat laba komanda, kāda tā ir šosezon. Flokari ir labs variants.

  -2 [+] [-]

, 2009-05-21 19:19, pirms 15 gadiem
tralkins rakstīja: Tad iznāk ka Kvaljarela visticamāk pievienosies juventusam, jo šamejie grib iemainīt trezegē pret grosso lionai
Īstenībā šāda apmaiņa būtu laba abām pusēm. "Juventus" pieklibo aizsardzība, bet Lionai pēc Freda un Ben Arfas aiziešanas nav īsta uzbrukuma, neskaitot Benzemā un Govū.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-21 20:31, pirms 15 gadiem
A žēl, ja tas notiks, būs liels zaudējums Dženovai.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-21 22:24, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Īstenībā šāda apmaiņa būtu laba abām pusēm. "Juventus" pieklibo aizsardzība, bet Lionai pēc Freda un Ben Arfas aiziešanas nav īsta uzbrukuma, neskaitot Benzemā un Govū.
bet nu Trezi mainīt... nedomāju, ka Amauri ir labāks par Trezi. necik.. tad jau Amauri ir jāmaina.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-21 22:48, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Labi papildinājumi, protams! Pie tam Motam tas ļaus skatīties Brazīlijas izlases virzienā. Taču tagad, kad būs Milito, paliek jautājums, kas notiks ar Kvaljarellu un "Inter"?
Kā to saprast - vai tad spēlēšana Dženovā nedotu iespējas spēlēt Brazīlijas izlasē?
Tad jau arī Felipe Melo nebūtu izredžu, jo viņš jau spēlē "tikai" Fiorentinā...

     [+] [-]

, 2009-05-22 17:31, pirms 15 gadiem
ZX rakstīja: o johaidī, labs pirkums! vispirms Juve papildinās tgd Inter, Milan arī vajadzētu, bet viņi tā vietā atdot Anceloti uz Chelsea...
it kā Ančelotti zaudējums būtu kaut kāda sāpe, tāds lohs viņš ir pensionārus vāc un gremdē klubu, viņš laka m ar berluskoni guļ, ka vēl nav atlaists. vēl jo projām nevaru piedot ka viņš neieguva CL 2005 gadā pret pool. mudaks gatavais

     [+] [-]

, 2009-05-22 17:34, pirms 15 gadiem
Dženova rēālii gudri ir šitā transfēroties, mottu viņi ieguva free transfer bet pārdeva ap 20 - 30 mio. milito jau ir vecs un visu laiiku savainojas, bet savu šozezon izdarīja, pretī viņi dabūja akvafresku un jau nopirka flokari no atalantas par 11 mio, tātad straikeri ir atgūti, vēl tikai midā jauns centrs jādabū.
turklāt man prieks ka idiņi printer nopirka tos abus, jo milito nebūs vēl viena tik laba sezona vai arī viņš savainosies un motta ir pārāk aizardzīgs spēlētājs un viņiem jau viens tāds ir - cambiass, bet viņem vajag uzbrūkošo pussargu. he he stulbie lohi printer.