Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Adriano nav apmierināts

Adriano nav apmierināts
Adriano
Foto: digitale

Itāļu kluba ''Inter'' brazīliešu uzbrucējs Adriano atzinis, ka viņam pastāv nelielas problēmas ar komandas galveno treneri Žozē Mourinju, un ja viņš neturpinās spēlēt, futbolists ir gatavs pamest klubu.

Adriano šīs sezonas laikā ir bijuši daži starpgadījumi starp viņu un galveno treneri Žozē Mourinju. Brazīliešu uzbrucēja dažu treniņu izlaišana nav iepatikusies komandas trenerim, kas bijis par iemeslu tam, ka Adriano nav spēlējis ''Inter'' sastāvā kopš 26.oktobra spēles pret ''Genoa''. Šobrīd futbolists brīdina klubu, ka ir gatavs to pamest, ja arvien nespēlēs.

''Man ir radušās nelielas problēmas ar komandas galveno treneri Žozē Mourinju, tāpēc izlēmu palikt malā no šī visa - aptuveni četrām spēlēm. Es ceru, ka turpmāk man būs iespēja atkal spēlēt ''Inter'' rindās, bet ja tas neizdosies, nāksies pārcelties uz citu klubu. Komandai vajadzētu definēt skaidrāk savus mērķus attiecībā pret mani. Tomēr, lai arī pastāv mazas problēmas, domāju, ka sestdien pret ''Juventus'' es atgriezīšos sastāvā, jo šī būs ļoti svarīga spēle, un esmu pārliecināts, ka varu dot savu ieguldījumu komandas labā.''

Pirms kāda laika gan tika ziņots, ka Žozē Mourinju šīs nesaskaņas noliedz. ''Inter'' šobrīd ar 27 punktiem Itālijas čempionāta kopvērtējuma ieņem pirmo vietu, par punktu apsteidzot ''Milan''.

Izmantotie resursi:
goal.com

  +2 [+] [-]

, 2008-11-20 23:28, pirms 16 gadiem
Nevaru vien sagaidīt AC - Inter.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-20 23:41, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Nevaru vien sagaidīt AC - Inter.
Es arī!