Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Suazo cīnīsies par vietu ''Inter'' sastāvā

Suazo cīnīsies par vietu ''Inter'' sastāvā
Davids Suazo
Foto: AFP

Itālijas futbola kluba ''Inter'' uzbrucējs Dāvids Suazo atzinis, ka nedomā pamest pašreizējos Itālijas čempionus, bet gan vēlas cīnīties par vietu komandas sastāvā un attaisnot uz sevi liktās cerības.

Klīda runas, ka Hondurasas izlases uzbrucējs varētu pamest ''Inter'', jo viņam būs ļoti grūti konkurēt un cīnīties par vietu komandas sastāvā, kuru nākamajā sezonā vadīs Žozē Mourinju.

Lai nu kā, par spīti visam, Suazo ir nolēmis palikt komandā un pierādīt, ka ne par velti viņš pagājušajā gadā pameta citu itāļu klubu ''Cagliari'' un parakstīja līgumu ar ''Inter'' uz četriem gadiem.
''Cagliari'' klubā 28 gadus vecais uzbrucējs pavadīja astoņas sezonas, kuru laikā aizvadīja 255 spēles un guva 95 vārtus.

''Neviens man neko oficiālu nav teicis, ka man būtu jāpamet komanda,'' laikrakstam ''Gazzetta dello Sport'' atzina Suazo.
''Tās ir tikai baumas. Es tikai domāju par to, ka ar godu vēlos valkāt ''Inter'' komandas kreklu un pārējais mani neinteresē. Esmu gatavs sākt cīņu par vietu komandas sastāvā jau no pirmā pirmssezonas treniņa,'' mērķtiecīgi piebilda Hondurasas izlases uzbrucējs.

Pagājušajā sezonā Suazo ''Inter'' komandas rindās aizvadīja 27 spēles un guva astoņus vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 09:11, pirms 16 gadiem
Lai jau cīnās, veiksmi! Bet konkurēt ar Zlatanu Ibrahimoviču, Hernanu Krespo un Hulio Krūzu būs ļoti grūti...

  -1 [+] [-]

, 2008-07-21 10:00, pirms 16 gadiem
Man liekas ka Crespo vairs nespēlē Inter

  -1 [+] [-]

, 2008-07-21 11:29, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Lai jau cīnās, veiksmi! Bet konkurēt ar Zlatanu Ibrahimoviču, Hernanu Krespo un Hulio Krūzu būs ļoti grūti...


Krespo iet prom no Inter! !!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-22 01:38, pirms 16 gadiem
redzeeju paaarsi speeles ar vinju patikaas chalis...