Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Napoli" izstājas no Itālijas kausa izcīņas, "Lazio" un "Fiorentina" turpina

"Napoli" izstājas no Itālijas kausa izcīņas, "Lazio" un "Fiorentina" turpina
Foto: Lapresse/Scanpix

Ar trim spēlēm trešdienas vakarā turpinājās Itālijas kausa izcīņa futbolā. No kausa izcīņas izstājās pašreizējie kausa čempioni “Napoli“, kas ar 1:2 piekāpās “Bologna“ vienībai. Nākamajā kārtā iekļuva arī Florences “Fiorentina“ un Romas “Lazio“. Kausa izcīņas nākamā kārta tiks aizvadīta janvāra sākumā.

Udinese-Fiorentina

Udīnes komandai šī sezona nav pārāk veiksmīga un tā jau izstājusies gan no Čempionu līgas, gan no Eiropas līgas, abos turnīros nepārvarot pirmo kārtu, kurā tai nācās piedalīties. “Fiorentina“ turpretī demonstrē vienas no skatāmākajām spēlēm “Serie A“ un ieņem augsto ceturto vietu.

“Udinese“ spēli aizvadīja aktīvāk kontrolējot bumbu un veidojot bīstamas situācijas vienu pēc otras, bet allaž tās izšķērdēja beigu fāzē. “Fiorentina“, savukārt, prata pārvērst vārtu guvumā praktiski pirmo reālo iespēju, kad pēc Dušana Bastas kļūdas aizsardzībā vārtus guva Borja Valero.

Pēc pārtaukuma vārtu rīklā no ārpuses trāpīja Di Natale, bet Bastas centieni piespieda Violas (“Fiorentina“ kluba iesauka) brazīliešu vārtsargu Neto glābt situāciju. Tikmēr laukuma otrā galā Manuels Paskals trāpīja pa vārtu pārliktni. Spēles turpinājumā vārti vairāk netika gūti un nākamajā kārtā “Fiorentina“ tiksies ar trenera Vinčenzo Montellas bijušo klubu “Roma“.

Napoli-Bologna

Neapolē otro reizi četru dienu laikā tikās “Napoli“ un “Bologna“ vienības, kas svētdien tikās arī “Serie A“, kur pārsteidzošu uzvaru izcīnīja “Bologna“, sagādājot neapoliešiem trešo zaudējumu pēdējās trijās spēlēs. Papildus tam par dalību totalizatoru skandālā 2010.gadā komandai “Serie A“ čempionātā tika atņemti 2 punkti un diskvalificēts komandas kapteinis un aizsargs Paolo Kanavaro un Gžanluka Grava.

Uzbrukumā “Napoli“ darbojās visi labākie spēki Kavāni, Pandevu, Hamšiku un Insinji ieskaitot. “Napoli“ pirmie izvirzījās vadībā, kad ar precīzu sitienu izcēlās Kavāni. Līdz puslaika beigām gan Paskuato panāca izlīdzinājumu.
Otrajā puslaikā daudz vairāk uzbruka savā laukumā spēlējošie “Napoli“, bet sitieni bija neprecīzi. Spēles izskaņā grieķu futbolists Panagiotis Kone izrāva uzvaru viesiem ar sitienu, kas no soda laukuma robežas izlidoja starp trim “Napoli“ aizsargiem. Jāpiebilst, ka Kone guva vārtus (panāca izlīdzinājumu) arī svētdienas spēlē.

Turpinājumā Hamšikam bija laba iespēja izraut neizšķirtu un pagarinājumu, bet “Bologna“ prata pārsvaru noturēt un nākamajā kārtā tiksies ar Milānas “Inter“.

Siena- Lazio

“Siena“ komandas galvenā trenera amatā debitēja Džuzepe Ianči, bet “Lazio“ komandā pirmo spēli sezonā aizvadīja Modibo Diakite, kuram ar klubu bija radušās nesaskaņas par līguma nosacījumiem. Abas komandas spēli iesāka piesardzīgi un pirmā bīstamā situācija izveidojās vien pēc spēlētas pusstundas, kad “Siena“ vārtsargs Farelli glāba pēc Flokari sitiena.

Rezultāts tika atklāts otrajā puslaikā, kad Siani prom sistā bumba trāpīja Lorikam Kanam un ielidoja savos vārtos. “Lazio“ centās panākt izlīdzinājumu, bet Ernaneša sitiens lidoja pāri. Spēles izskaņā “Lazio“ iekrita pretuzbrukumā, bet glāba Karizo, bet kompensācijas laika piektajā minūtē Siani tika aizmisrsts “Siena“ soda laukumā un panāca izlīdzinājumu.

Pagarinājumā abas komandas izniekoja vairākas izdevības un uzvarētāju nācās izšķirt pēcspēles sitienu sērijā, kurā uzvarēja “Lazio“, jo vārtsargs Karizo atvairīja gan Vergasolas, gan Larondo sitienus. Nākamajā kārtā “Lazio“ tiksies ar Sicīlijas “Catania“, kas arī nākamajā kārtā iekļuva pateicoties uzvarai pēcspēles sitienu sērijā pār “Parma“.

Astotdaļfināla spēles

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārtu guvējiS.k.
11.12.22:00Roma - Atalanta 3 : 0 ( 2 : 0 )Pjaničs 21'; Osvaldo 31'; Destro 51' -
12.12.19:30Parma - Catania 1 : 1 ( 1 : 1 )Pabons 12' - F.Lodi 19'(11m)
12.12.22:00Juventus - Cagliari 1 : 0 ( 0 : 0 )Džovinko 57' -
13.12.22:00Milan - Reggina 3 : 0 ( 0 : 0 )Jepes 51'; Niangs 79'; Pacīni 81' -
18.12.22:00Inter - Hellas Verona 2 : 0 ( 0 : 0 )Kasāno 50; Gvarins 54' -
19.12.16:00Lazio - Siena 1 : 1 ( 0 : 0 )Siani 90+5' - Kana 56'(s.v.)
19.12.18:30Udinese - Fiorentina 0 : 1 ( 0 : 1 )- Borja Valero 36'
19.12.22:00Napoli - Bologna 1 : 2 ( 1 : 1 )Kav;ani 12' - Paskuato 36'; Kone 90'

Ceturtdaļfināla spēles

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārtu guvējiS.k.
09.01.Inter - Bologna : ( : )-
09.01.Roma - Fiorentina : ( : )-
09.01.Lazio - Catania : ( : )-
09.01.Milan - Juventus : ( : )-
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-20 02:19, pirms 12 gadiem
Napoli labs toto bizness, zaudēt 90+1 min, Bolognai koefs ap 9