Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas kauss: Destro ieved "Roma" finālā

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

Itālijas kauss: Destro ieved "Roma" finālā
Matia Destro kopā ar komandas biedriem priecājas pēc gūtajiem vārtiem
Foto: SCANPIX SWEDEN

Šovakar atbildes maču Itālijas kausa pusfinālā aizvadīja “Inter” un “Roma” vienības. Romiešiem izdevās sakaut “Inter” futbolistus ar rezultātu 2:3 (summā 3:5) un nodrošināt vietu finālā, kur tai pretī stāsies “Lazio”.

Janvārī aizvadītajā spēlē “Roma” savā laukumā spēja pieveikt “Inter” ar minimālu pārsvaru 2:1, tāpēc šāvakara spēle solījās nebūt viegla. Pablo Daniels Osvaldo un Nikolas Burdiso bija diskvalifikācijas, bet Miralems Pjaničs bija vien gatavs nākt uz maiņu, tāpēc Matia Destro šoreiz vadīja uzbrukumu. Par laimi, Daniels De Rosi paspēja atveseļoties no traumas un bija gatavs palīdzēt savai komandai.
“Inter” neklājās viegli, komandai bija garš savainoto spēlētāju saraksts - Antonio Kasāno, Rodrigo Palasio, Djēgo Milito, Valters Gargano, Juto Nagatomo, Dejans Stankovičs un citi, plus Alvaro Pereira un Fredijs Guarins bija diskvalificēti.
Viena no finālistēm jau bija zināma - Romas “Lazio”, kas summā spēja pieveikt Turīnas “Juventus” vienību.

Mājiniekiem aktīvi spēli iesāka Rikijs Alvarezs, kurš ar lieliskiem dribliem sagādāja problēmas viesu aizsardzībai. “Inter” izvirzījās vadībā jau spēles 22. minūtē, kad ar fantastiskiem vārtiem atzīmējās Džonatans, kurš tikai neilgi pirms spēles sākuma tika iekļauts pamatsastāvā. Brazīlis saspēlējās ar Alvarezu, pēc tam vēlreiz ar Tomasu Roki un pabeidza uzbrukumu ar spēcīgu sitienu vārtu rāmī (1:0). Šie vārti palīdzēja “Inter” ne vien izvirzīties vadībā šajā spēlē, bet arī summā peteicoties vairāk gūtiem vārtiem izbraukumā. Roki bija laba izdevība no tuvas distances, bet Mārtens Stekelenburgs nospēlēja lieliski. Markinju tālšāviens atsitās pret Valteru Samuelu un bumbai mainot virzienu, tik tikko palidoja garām vārtiem, Samiram Handanovičam pat nepamanot. Mirkli vēlāk Destro sitienu no vārtsarga laukuma pēc izpildīta stūra sitiena atvairīja Handanovičs. Neilgi pirms pirmā puslaika beigu svilpes “Inter” vārtsargs vēlreiz nodemonstrēja pārliecinošu sniegumu, glābjot savu komandu pēc Florenzi šāviena aptuveni no deviņiem metriem.

Otrajā puslaikā pakāpeniski pieauga “Roma” spiediens un drīz vien rezultāts tika izlīdzināts. Destro, izvairīdamies no mākslīgās aizmugures, saglabāja vēsu prātu un realizēja pārceļot bumbu pāri Handanovičam, kur steidzīgi situāciju centās glābt Samuels, bet bija jau par vēlu (1:1). “Inter” bija lieliska iespēja, bet Roki nesapratās ar partneriem un zaudēja bumbu, no kā sekoja “Roma” pretuzbrukums. Balzareti padeva gar vārtiem nepiesegtajam Destro, kurš bez īpašas piepūles raidīja bumbu tukšajos vārtos (1:2). “Roma” pabeidza savu gājienu ar negaidītiem vārtiem no Torosidis puses, kurš saņēmis bumbu starp “Inter” aizsargiem, izdarīja sitienu no distances un bija neatvairāms (1:3). Alvarezam 80. minūtē tomēr izdevās vienus atgūt pieteicoties rikošetam, ko acīmredzami negaidīja Stekelenburgs (2:3). Kovačiča sitiens bija neprecīzs, bet Toti neizdevās realizēt pretuzbrukumu, pēc tālas un precīzas Dodo piespēles, sitiens lidoja mazliet garām tālajam augšējam vārtu stūrim.

Itālijas kausa izcīņas 1/2 fināli

DatumsKomandasRezultātsVārtu guvējiSumma
29.01.Lazio - Juventus2:1 (0:0) Gonzalezs 53' Flokari 90'+3 - Vidals 90'+2 3:2
17.04.Internazionale - Roma2:3 (1:0) Džonatans 22' Alvarezs 80' - Destro 55'69' Torosidis 74' 3:5

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-18 09:56, pirms 11 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Juventus zaudēja.
Tikko pamodies no ziemas miega?

     [+] [-]

, 2013-04-18 10:52, pirms 11 gadiem
ziema uzkaveejaas, kpc ilgaak epagulet

     [+] [-]

, 2013-04-18 11:59, pirms 11 gadiem
alliks rakstīja: ziema uzkaveejaas, kpc ilgaak epagulet
Tik tiešām