Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pato: ''Bez Kakā spēle nevedas''

Pato: ''Bez Kakā spēle nevedas''
Alešandre Pato
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola kluba ''AC Milan'' uzbrucējs Alešandre Pato sacījis, ka komandas vājais sniegums, kā arī viņa zemā rezultativitāte šosezon diezgan lielā mērā ir norakstāma uz to, ka komandu atstājis viņa tautietis Kakā.

Atgādināsim, ka vakar ''AC Milan'' beidzot izcīnīja uzvaru, savā laukumā ar rezultātu 2:1 pārspējot ''AS Roma'' futbolistus. Jāatzīmē, ka pirms vakardienas spēles milānieši nebija uzvarējuši četrās spēlēs pēc kārtas. Vienus no diviem vārtiem guva arī 20 gadus vecais Pato, kurš šosezon īpaši nespīd ar rezultativitāti. Jaunais brazīlietis guva uzreiz divus vārtus Itālijas čempionāta ''Serie A'' pirmajā spēlē, kad viņa pārstāvētā komanda tikās ar ''Siena'' futbolistiem, taču kopš tā brīža bija pagājis jau vairāk nekā mēnesis, bet Brazīlijas izlases spēlētājs joprojām vārtus vairāk nebija guvis.

Ne tikai Pato neiet, arī komandas sniegums šajā sezonā ir vairāk nekā nepārliecinošs. Vietējā čempionātā Milānas klubs pēc aizvadītajām astoņām spēlēm (3-3-2) izcīnījis tikai 12 punktus un turnīra tabulā pašreiz ieņem sev necilo 8.vietu. Savukārt UEFA Čempionu līgā pēc uzvaras izbraukumā ar 2:1 pār ''Marseille'', otrajā spēlē milānieši savā laukumā sensacionāli ar 0:1 piekāpās Šveices klubam ''FC Zurich''.
Jāpiemin, ka parīt, 21. oktobrī ''AC Milan'' viesosies pie Madrides ''Real''.

Talantīgais brazīlietis uzskata, ka viņa , kā arī komandas vājais sniegums ir norakstāms uz to, ka komandu pameta viņa tautietis Kakā, kurš, kā zināms, pārcēlies uz Spāniju, pievienojoties karaliskajam Madrides ''Real''. ''Man ļoti pietrūkst Kakā. Bija ļoti viegli spēlēt kopā ar viņu. Bijām un joprojām esam labi draugi, bieži sazvanāmies. Bez viņa spēlēt ir kaut kā jocīgi un nepierasti, spēle nevedas. Lai nu kā, priekšā ir daudz spēļu un esmu pārliecināts, ka mans, kā arī komandas sniegums dzrīzumā uzlabosies,'' intervijā kādam žurnālam sacīja Pato.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2009-10-19 21:52, pirms 15 gadiem
jā Kakā bija AC Milan motors uzbrukumā.

  +5 [+] [-]

, 2009-10-19 21:54, pirms 15 gadiem
teemusalami rakstīja: jā Kakā bija AC Milan motors uzbrukumā.
Būs Bekhems uzreiz spēle aizies citā kvalitātē!

  +3 [+] [-]

, 2009-10-19 22:10, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Būs Bekhems uzreiz spēle aizies citā kvalitātē!
Bekhems noteikti dalīs labas piespēles un sitīs labus soda sitienus, bet nu ne vairāk. Kakā bija komandas dvēsele tiešākajā nozīmē. Žēl, ka AC izvēlējās naudu. Tiešām žēl!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-19 22:18, pirms 15 gadiem
Bez Kaka` Milan vairs nav tas klubs. Visa spēle bija tendēta uz Kaka`. Aizejot šim spēlētājam, nestrādā arī vairāk Milan uzbrukums. Milan ir laba saikne no aizsardzības līdz pussargiem, bet pussargiem ar uzbrukumu šī saikne ir pazudusi. Domāju,ka janvāra transfēros ir jāmeklē kāds nozīmīgs uzbrukuma taisītājs, jo diemžēl Ronaldinho un Seedorf šo iztrūkumu nespēj aizstāt.
Tāds ir mans viedoklis.

  +4 [+] [-]

, 2009-10-19 22:26, pirms 15 gadiem
tomy91 rakstīja: Bez Kaka` Milan vairs nav tas klubs. Visa spēle bija tendēta uz Kaka`. Aizejot šim spēlētājam, nestrādā arī vairāk Milan uzbrukums. Milan ir laba saikne no aizsardzības līdz pussargiem, bet pussargiem ar uzbrukumu šī saikne ir pazudusi. Domāju,ka janvāra transfēros ir jāmeklē kāds nozīmīgs uzbrukuma taisītājs, jo diemžēl Ronaldinho un Seedorf šo iztrūkumu nespēj aizstāt.
Tāds ir mans viedoklis.
pastīsies kā ies kad bekhems atnāks. uzbrukumam noteikti būtu jākļūst labākam.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-19 22:47, pirms 15 gadiem
Personiigi man,sis klubs nepatika ar to,ka tur speeleeja Sevcenko,bet patika,jo tur speeleeja Kakaa.Taada diveejaada situaacija. Starp citu,arii Bekhems loti patiik,tacu klubs kaa taads ar to nekluus pirmais (manaa liidzjusanaa)

  +2 [+] [-]

, 2009-10-19 22:50, pirms 15 gadiem
korts rakstīja: Personiigi man,sis klubs nepatika ar to,ka tur speeleeja Sevcenko,bet patika,jo tur speeleeja Kakaa.Taada diveejaada situaacija. Starp citu,arii Bekhems loti patiik,tacu klubs kaa taads ar to nekluus pirmais (manaa liidzjusanaa)
ar Sevcenko Milana uzvareja CL !!!

     [+] [-]

, 2009-10-19 23:37, pirms 15 gadiem
Niidermaiers rakstīja: ar Sevcenko Milana uzvareja CL !!!
Nū, tas vai patīk vai nepatīk klubs, nav atkarīgs no tā, cik labi viņš spēlē. Vismaz, tā nevajadzētu būt.
Ja fano tad fano par vienu!

     [+] [-]

, 2009-10-20 00:35, pirms 15 gadiem
No Kaka, no party. ;(

     [+] [-]

, 2009-10-20 00:49, pirms 15 gadiem
pēdējos gadus tak ar visu Kakā spēle nevedās. sen jau vairs nav 2005.gads

     [+] [-]

, 2009-10-20 11:32, pirms 15 gadiem
Kalvinators rakstīja: Nū, tas vai patīk vai nepatīk klubs, nav atkarīgs no tā, cik labi viņš spēlē. Vismaz, tā nevajadzētu būt.
Ja fano tad fano par vienu!
Citiem taa patikshana rodas kluba speeles stila deelj, citiem trofeju deelj, citiem atseviskju speeleetaaju deelj... kaa nu kuram!

     [+] [-]

, 2009-10-20 22:43, pirms 15 gadiem
lamnis rakstīja: Bekhems noteikti dalīs labas piespēles un sitīs labus soda sitienus, bet nu ne vairāk. Kakā bija komandas dvēsele tiešākajā nozīmē. Žēl, ka AC izvēlējās naudu. Tiešām žēl!!!
Nevis AC, bet īpašnieks Berluskoni un viceprezidents Galjāni.
Un tie iemesli (kāpēc izvēlējās naudu) nepavisam nav saistīti ar futbolu. Berluskoni kluba intereses tagad ir 2. plānā, viņam pašam nepatikšanas ar tiesām.