Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ganas pussargs Boatengs pievienojas ''AC Milan''; Krasičs jau Turīnā?

Ganas pussargs Boatengs pievienojas ''AC Milan''; Krasičs jau Turīnā?
Kevins Prinss Boatengs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Viens no Ganas izlases līderiem aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā Kevins Prinss Boatengs, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas klubu ''Portsmouth'', pievienojies Itālijas A Sērijas klubam ''Genoa'', taču uzreiz uz viena gada īri pārcēlies uz ''AC Milan''. Tikmēr itāļu medijos tiek minēts, ka Serbijas izlases pussargs Milošs Krasičs tuvākajās dienās pievienosies Turīnas ''Juventus''.

Boatengs pievienojas ''AC Milan''

Ganas izlases pussargs Kevins Prinss Boatengs, kurš šovasar DĀR noetiekošajā Pasaules kausa izcīņā bija viens no savas izlases līderiem, no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Portsmouth'' pārcēlies uz Itālijas A Sēriju. Proti, kā zināms, ''Portsmouth'' pagājušajā sezonā nespēja saglabāt vietu Premjerlīgā un izkrita uz Anglijas Čempionātu, kā rezultātā 23 gadus vecais futbolists nolēma pamest komandu, jo vēlas spēlēt augstākā līmenī. Vācijas izlases spēlētāja Džeroma Boatenga vecākais brālis pievienojies ''Genoa'', taču uzreiz ticis noslēgts līgums ar ''AC Milan'', kas paredz, ka Milānā futbolists uz īres nosacījumiem spēlēs visu sezonu, bet sezonas beigās Milānas klubs varētu Boatengu izpirkt. Tiek lēsts, ka ''Genoa'' angļu klubam par transfēru esot samaksājusi aptuveni 6,5 miljonus eiro.

''Spēlēt šī kluba rindās man bija kā sapnis, un tagad tas ir piepildījies. Zinu ''Milan'' kluba vēsturi, tāpēc zināju, ka pievienojos pasaules labākajam klubam. ''Milan'' ir labāks klubs par ''Real Madrid'' un ''Barcelona''. Komandā ir fantastiski spēlētāji, tāpēc man nav ko baidīties. Mans mērķis ir palīdzēt komandai labi nospēlēt, no savas puses pretī komandai dodot visu, kas ir manos spēkos. Esmu vienkāršs 23 gadus vecs puisis, kurš mīl futbolu. Zinu, ka esmu kā izsalcis pēc tā, tāpēc lūgšu tikai vienu lietu – vērtējat un spriežat par mani tikai pēc tā, ko jūs redzat laukumā,'' tā Boatengs.

Krasičs jau ''Juventus'' spēlētājs?

Tikmēr itāļu medijos parādījušas ziņas, ka Serbijas izlases uzbrūkošā tipa pussargs Milošs Krasičs, kurš kopš 2004. gada pārstāv Krievijas Premjerlīgas klubu Maskavas ''CSKA", ir tuvu pārejai uz Turīnas ''Juventus''. Tiek lēsts, ka abi klubi beidzot vienojušies un par veikto darījumu oficiāli tiks paziņots sestdien. Transfēra summa varētu sastādīt aptuveni 15 miljonus eiro, bet līgums ar 25 gadus veco futbolistu tiks parakstīts uz pieciem gadiem. Jāatzīmē, ka nopietnu interesi par Krasiču izrādīja arī ''Fenerbahce'' un ''Manchester City'', taču Krasičs esot atteicis šiem klubiem, jo vēlējies karjeru turpināt tieši Turīnā.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  -4 [+] [-]

, 2010-08-19 18:30, pirms 14 gadiem
Inter gatavi likt 7,5 ļimonus eiro lai no Bayern iegūtu Klosi...!!
Slēpts komentārs: diwi

  +4 [+] [-]

, 2010-08-19 18:43, pirms 14 gadiem
diwi rakstīja: ļimonus...
kur tādu vārdu var izdomāt
Ir daudziem tāds niķis...

  +8 [+] [-]

, 2010-08-19 18:43, pirms 14 gadiem
Zinu, ka esmu kā izsalcis pēc tā, tāpēc lūgšu tikai vienu lietu – vērtējat un spriežat par mani tikai pēc tā, ko jūs redzat laukumā,'' tā Boatengs. - vot tas ir čalis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-08-19 18:47, pirms 14 gadiem
buus Itaļu klubos labas izmaiņas.

  +7 [+] [-]

, 2010-08-19 18:55, pirms 14 gadiem
Patīkama ziņa. Labprāt redzētu viņu spēlējam "Serie A". Bet galvenā interese man, protams, ir par Krasiča darījumu. Man jau patika, ka viņš pasūtīja "City" Turīnā viņam būs īstā vieta.

 +15 [+] [-]

, 2010-08-19 20:11, pirms 14 gadiem
Vērtīgs pastiprinājums Milānai, es pateikšu. Boatengs ir tiešām talantīgs, to mēs jau redzējām PK. Varbūt tieši viņš būs tas, kas Milānai pietrūcis, lai pēdējā laikā uzstādītu teicamus rezultātus. Arī Krasiču redzēt Itālijā nebūtu slikti. Krievijas līmeni viņš jau ir pāraudzis, droši var doties uz Turīnu. Cerams, ka šī pāreja notiks oficiāli, jo tas Juves uzbrukumam dotu jaunu asumu, kas arī pagājušajā sezonā pietrūka.

  +5 [+] [-]

, 2010-08-19 21:17, pirms 14 gadiem
Ronaldo_7 rakstīja: Zinu, ka esmu kā izsalcis pēc tā, tāpēc lūgšu tikai vienu lietu – vērtējat un spriežat par mani tikai pēc tā, ko jūs redzat laukumā,'' tā Boatengs. - vot tas ir čalis
Ceru ka buss tikai labais ko vares teikt par Boatenga sniegumu AC Milan

  +6 [+] [-]

, 2010-08-19 22:41, pirms 14 gadiem
Bet vajag milāniešiem vēl kādu jauno spēlētāju, jāsāk reiz beidzot atjaunot sastāvu.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-19 22:49, pirms 14 gadiem
Iepatikās man šis ganietis PK laikā, tāpēc prieks, ka spēlēs Milānā. Tad jau redzēsim, vai sezonas beigās viņu izpirks.

Un Krasičam Juve varētu būt īstā vieta, nav ko tupēt vairs Krievijā.