Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Mančīni atzīts par gada treneri Itālijā

Mančīni atzīts par gada treneri Itālijā
Roberto Mančīni
Foto: AFP

Bijušais Milānas ''Inter'' galvenais treneris Roberto Mančīni atzīts par 2007./2008. gada sezonas labāko treneri Iālijā, saņemot ''Panchina D'Oro'' jeb ''Zelta Soliņa'' balvu.

Balsojumā, kurā piedalījās Itālijas divu spēcīgāko līgu klubu treneri, par labāko Itālijas treneri aizvadītajā sezonā tika atzīts Roberto Mančīni. Iepriekšējos divus gadus šādu atzinību bija izpelnījies ''Fiorentina'' vadītājs Čezāre Prandelli.

Mančīni vadībā ''Inter'' šopavasar izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas Itālijas čempionātā, tomēr vasarā Mančīni tika atbrīvots no Milānas kluba galvenā trenera amata. Mančīni savu balvu veltīja saviem spēlētājiem: ''Vēlos izteikt paldies visiem treneriem, kas balsoja par mani, tāpat pasakos arī saviem spēlētājiem, jo bez viņiem tas nebūtu bijis iespējams.''

Balsojumu otrajā vietā palika Džuzeppe Lakini, kura vadībā ''Chievo'' iekļuva A Sērijā. Mančīni šobrīd ir bez darba un tiek uzskatīts par vienu no reālākajiem kandidātiem uz ''Real'' trenera vietu, ja no Madrides kluba tiks atlaists Bernds Šusters.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com


, 2008-11-18 02:17, pirms 16 gadiem
Pilnīgi piekrītu! Jāatzīst ka čempionu līgā nespēja sevi parādīt, bet A serijā viņš sasniedza visu kas iespējams.. Slava un gods Mančīnī!!!
, 2008-11-18 12:36, pirms 16 gadiem
Labi izklausās, zelta soliņa balva
, 2008-11-18 12:48, pirms 16 gadiem
smUX rakstīja: Pilnīgi piekrītu! Jāatzīst ka čempionu līgā nespēja sevi parādīt, bet A serijā viņš sasniedza visu kas iespējams.. Slava un gods Mančīnī!!!
Inter vispar ir CL neveksminieku klubs, tur nekadi vinjiem neiet...
, 2008-11-18 16:45, pirms 16 gadiem
A.S.Roma rakstīja: Labi izklausās, zelta soliņa balva
labākajam rezervistam tāda jādod
Duglass Luiss. Foto: Reuters/Scanpix
5

Čempionu līgā iekļuvusī "Aston Villa" spiesta pārdot Luisu "Juventus"

Anglijas Premjerlīgā ceturto vietu ieguvusī Birmingemas "Aston Villa" vienojusies ar Itālijas klubu Turīnas "Juventus" par spēlētāju apmaiņas darījumu, kura rezultātā Duglass Luiss dosies uz Itālijas ziemeļiem.
Tjagu Mota. Foto: Reuters/Scanpix
1

Boloņu līdz ČL aizvedušais Mota apstiprināts ''Juventus'' galvenā trenera amatā

LETA. Tjagu Mota trešdien tika apstiprināts Itālijas A sērijas futbola komandas Turīnas "Juventus" galvenā trenera amatā.
Marko Baroni. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Baroni nomaina Tudoru pie Romas "Lazio" stūres

LETA--AFP. Marko Baroni nomainījis Igoru Tudoru pie Itālijas A sērijas futbola komandas Romas "Lazio" stūres, informē klubs.