Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Podoļskis: ''Neesmu ieinteresēts citu klubu piedāvājumos''

Podoļskis: ''Neesmu ieinteresēts citu klubu piedāvājumos''
Lukašs Podoļskis
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas kluba ''1. FC Köln'' uzbrucējs Lukašs Podoļskis apgalvo, ka šajā vasarā nepievienosies kādam citam klubam. Tikmēr Urugvajas izlases uzbrucējs Edisons Kavani ir pievienojies 'Itālijas klubam ''Napoli''. Piedāvājām arī citus transfēru jaunumus.

Pēc labi aizvadītā Pasaules kausa izcīņas turnīra Vācijas izlases sastāvā baumo, ka par bijušo Minhenes ''Bayern'' futbolistu Lukašu Podoļski interesi izrāda Itālijas klubs AC ''Milan''. Neskatoties uz to, Podoļskis pēc viena pavadītā gada Ķelnes klubā negrasās to pamest. Šobrīd viņš atrodas atvaļinājumā, kura laikā viņš apgalvo sekojošo: ''Tagad esmu atvaļinājumā, bet vēlāk došos uz Ķelni, lai ziedotu sevi klubam. Protams, ir interese no citiem klubiem, bet neesmu ieinteresēts pamest Ķelnes klubu. Vēlos sasnigt lietas ar kluba kolektīvu un kvalificēties Eiropas līgai. Mūsu brīnišķīgie fani to ir pelnījuši.''

Citam Vācijas klubam HSV ''Hamburg'' par 2,5 miljoniem eiro pievienojies aizsargs Deniss Dīkmaiers. Humburgas kluba treneris Armins Vē visticamāk iegādājās aizsargu, lai viņš aizstātu nu jau Mančestras ''City'' futbolistu Žeromu Boatengu. Vē par 20 gadus vecā aizsarga pievienošanos izteicās atzinīgi: ''Dīkmaiers ir viens no Vācijas spožākajiem talantiem. Ticu, ka viņš ar savām ātruma īpašībām būs noderīgs mūsu komandai."

Tikmēr arī Itālijas augstākā čempionātā ''Serie A'' notiek spēlētāju pārejas. Urugvajas izlases uzbrucējs Edinsons Kavani par 17 miljonu eiro lielu summu no ''Palermo'' pievienojās ''Napoli'' vienībai. Kavani nākotne ''Palermo'' jau ilgāku laiku bija zem jautājuma zīmes, jo par futbolista pakalpojumiem interesi izrādīja arī Milānas ''Inter'' un Totenhemas ''Hotspur''. 23 gadus vecais uzbrucējs vēlējās pamest ''Palermo''. Kluba prezidents Mauricio Dzamparini izteicās, ka viņam nebija citas izvēles kā tikai pārdot urugvajieti. Pēc pārejas Kavani bija apmierināts: ''Esmu apmierināts ar izdarīto izvēli. Nevēlos runāt par to, vai šis bija solis augšup manā karjerā, bet spēlēšana ''Napoli'' rindās noteikti man būs jauna pieredze. Man bija vajadzīga jauna motivācija. Ceru, ka man izdosies paveikt lielas lietas sava jaunā kluba sastāvā.''

Savukārt pieminētais ''Palermo'' klubs savā īpašumā ir ieguvis argentīniešu aizsargu Santjago Garsiju. Futbolists par publiski nezināmu summu uz piecām sezonām pievienojās ''Palermo'' no Argentīnas ''Rosario Central'' kluba. Jāpiemin, ka Garsija savā karjerā aizvadījis tikai 16 spēlēs profesionālajā līmenī. 22 gadus vecais futbolists, kurš Argentīnā tiek vērtēts augstu, izteicies, ka nonācis labā klubā un centīsies sevi pierādīt sākot no pirmajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
skysports.com: Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: hercog

 +47 [+] [-]

, 2010-07-18 06:12, pirms 14 gadiem
hercog rakstīja: Tikpat labi kā šis polis pārdevās vāciešiem, tā pārdotos kādam citam arī !
tu esi idiots! Viņš vācijā dzīvo no 2 gadu vecuma! Kādā rakā viņam būtu jābūt polijā?
Vienīgais kas ir pārdevies ir tavas smadzenes

     [+] [-]

, 2010-07-18 06:14, pirms 14 gadiem
tikai lai puisis nerunā tukšu runu

 +10 [+] [-]

, 2010-07-18 11:08, pirms 14 gadiem
hercog rakstīja: Tikpat labi kā šis polis pārdevās vāciešiem, tā pārdotos kādam citam arī !
nu vinjs jau nepardevās ko lai dara ka vecaki parceļas uz vāciju??!!! ui ka besii tie te purni kas malj te salmus!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-07-18 13:35, pirms 14 gadiem
Podoļski man vienmēr ir bijis mazliet žēl. Vispierms viņš izvēlējās milzīgo rubli, pārejot uz Bayern (lai arī varētu mierīgi spēlēt ar Eiropas futbola grandiem Brēmenē), pēc tam izvēlējās savu Ķelni, kur viņu nevar un neprot izmantot lietderīgi... Sačakarēja pats sev karjeru, vārdu sakot, bet Ķelnes futbola vēsturē ieies pelnīti. TUR viņš LIELO piķi nerauj.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-18 13:59, pirms 14 gadiem
Nevienam nemaz neesi vajadzīgs!

  +7 [+] [-]

, 2010-07-18 14:29, pirms 14 gadiem
Ķelnē domājams dzīve varētu būt pat labāka kā Minhenē, bez tam tur viņš var darboties nebūdams citu ēnā. Man viņa spēle patīk!

  +6 [+] [-]

, 2010-07-18 15:08, pirms 14 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: Nevienam nemaz neesi vajadzīgs!
un kam tu esi radiits???

  -4 [+] [-]

, 2010-07-18 15:51, pirms 14 gadiem
gurgucis rakstīja: un kam tu esi radiits???
lai noliktu stulbākās futbola komandas, tas ir Minhenes Bayern un stulbākās izlases - Vācijas, spēlētājus!

ā un basketbols ir labākais sporta veids!

     [+] [-]

, 2010-07-18 19:35, pirms 14 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: lai noliktu stulbākās futbola komandas, tas ir Minhenes Bayern un stulbākās izlases - Vācijas, spēlētājus!

ā un basketbols ir labākais sporta veids!
o banaaa!!! nevertigs un aprobežots siicis ko tad vēl klikšini pa pogām
nu tad vnk tev jagriežas pie doka,lai beidzot atrastu sevi
a vispar esi redzejis basketbola bumbu??!!

     [+] [-]

, 2010-07-18 19:36, pirms 14 gadiem
and1 vnk panjem aiz vaiga!!tada bezjedziiga firma!!

     [+] [-]

, 2010-07-18 22:09, pirms 14 gadiem
cilvēks - izlase

     [+] [-]

, 2010-07-18 23:56, pirms 14 gadiem
husqvarna]
cilvēks - izlase

Piekritu vislabaka komanda Podolskim ir Vacijas izlase.