Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Roma" un "Inter" ar uzvarām papildlaikā tiek Itālijas kausa pusfinālā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Roma" un "Inter" ar uzvarām papildlaikā tiek Itālijas kausa pusfinālā
Andrea Ranokija
Foto: Digitale/Scanpix

Noslēgušies Itālijas kausa futbolā 1/4 fināli. "Roma" ar 1:0 pieveica "Fiorentina", vienīgos vārtus papildlaikā gūstot Matijam Destro. Papildlaiks bija vajadzīgs arī vēl otrdien notikušajā mačā starp "Inter" un "Bologna". Milānas vienība galotnē izlaida divu vārtu pārsvaru, taču papildlaika beigās Andrea Ranokija izrāva "Inter" uzvaru - 3:2.

Pēdējā 1/4 fināla mačā "Fiorentina" uzņēma "Roma". Pirmajā puslaikā bīstami uzbrukumi sekoja abu komandu izpildījumā, bet vislabākā iespēja gūt vārtus radās mājiniekiem – 39. minūtē pēc Alberto Akvilani izpildīta soda sitiena bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. 0:0 pēc puslaika. Šāds rezultāts bija arī pēc 90 minūtēm, kaut gan arī otrajā puslaikā iesist varēja abas komandas.

Pašās beigās Destro varēja izraut uzvaru Romai, taču Savičs izsita bumbu no līnijas. 97. minūtē Destro tika pie vārtu guvuma – pēc Pjaņiča centrējuma uzbrucējs no tuva attāluma atklāja rezultātu, izvirzot "Roma" vadībā. Viesi noturēja 1:0 un nodrošināja vietu pusfinālā, kur tiksies ar "Inter". Pašās beigās starp spēlētājiem sākās asumi, Dodo un Kuadrado saņemot noraidījumus.

Vakar "Inter" savā laukumā uzņēma "Bolgona". Mājiniekiem jau sestajā minūtē izdevās izvirzīties vadībā, kad Fredijs Gvarins atbrīvojās no sedzējiem un ar precīzu sitienu panāca 1:0 "Inter" labā. Tiesa, Milānas vienībai nācās papūlēties, lai šo pārsvaru nosargātu – pirmajā puslaikā vārtsargam Samiram Handanovičam vairākas reizes nācās glābt "Inter" no vārtu zaudējuma, noturot minimālo pārsvaru.

Arī pēc pārtraukuma "Bologna" aktīvi uzbruka, taču ar laiku "Inter" atguva iniciatīvu un 77. minūtē guva otros vārtus – Rodrigo Palasio ar tālsitienu panāca 2:0 mājinieku labā. "Bologna" bija maz laika, taču viesi spēja ļoti ātri izraut neizšķirtu. Vispirms Diamanti ar soda sitienu raidīja bumbu vārtu augšējā daļā, samazinot starpību, bet trīs minūtes vēlāk Gabadiani pēc centrējuma panāca 2:2. Viesi izglāba papildlaiku, taču beigās tik un tā bija spiesti piedzīvot zaudējumu. 120. minūtē, pašās papildlaika beigās, Ranokija pēc stūra sitiena izrāva uzvaru "Inter".

Itālijas kausa 1/4 fināls

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārtu guvēji
08.01.22:00Lazio – Catania3:0 (1:0)Radu 30'; Ernanešs 61' 90'+1
09.01.21:45Juventus – Milan2:1 (1:1)Džovinko 13'; Vučiničs 96' – El Šāravi 6'
15.01.22:00Inter – Bologna3:2 (2:0)Gvarins 6'; Palasio 77'; Ranokija 120' – Diamanti 81'; Gabadiani 84'
16.01.22:00Fiorentina – Roma0:1 (0:0)Destro 97'
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-17 13:33, pirms 12 gadiem
No vienas puses labi, ka ar "Inter" nav jātiekas jau pusfinālā, jo ceru uz atriebību finālā. Pret "Lazio" viegli nebūs, bet ceru uz pārīti aizraujošiem dueļiem. Derētu visu nokārtot jau Turīnā. ja tiksim finālā, jebkurā gadījumā gaida episka cīņa.