Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Muntari trīs spēļu diskvalifikācija, "Inter" protestē

Muntari trīs spēļu diskvalifikācija, "Inter" protestē
Sulejs Muntari mēģina sadalīt bumbu
ar "Catania" uzbrucēju Mirko Antenuči.
Foto: AFP

Skarbu lēmumu pieņēmusi Itālijas futbola federācija, kura uz nākamajām trīs A Sērijas kārtām diskvalificējusi Milānas "Inter" futbolistu Suleju Muntari. Pagājušās nedēļas nogalē Muntari asi ar elkoni nospēlēja pret "Catania" spēlētāju Džakomo Tedesko, par ko tika sodīts ar sarkano kartīti. Milānieši iesnieguši oficiālu protestu.

Ja lēmums paliks spēkā Muntari nāksies izlaist nākamās trīs A Sērijas spēles, tai skaitā arī Milānas derbiju pret "AC Milan" 28. septembrī. Pārējie divi "Inter" pretinieki tuvākajos mačos ir uz papīra vājākas vienības - "Lecce" un "Torino". Spēlē ar "Catania" viens no Ganas izlases līderiem aktīvi mēģināja atkratīties no Tedesko ciešā apskāviena, bet beigu beigās Sulejam neizturēja nervi, un viņš ar elkoni trāpīja "Catania" spēlētājam pa seju.

Vismaz tāda ir sicīliešu versija, jo īsi pēc sarkanās kartītes parādīšanas "Inter" spēlētāji apskrēja apkārt uz zemes nokritušajam Tedesko, uzskatot, ka pussarga reakcija esot bijusi pārspīlēta. Šāds un "Inter" trenera Žozē Mourinju vēlāk paustais viedoklis par tiesneša lēmuma nepiemērotību situācijai gan netraucēja FIGC (Itālijas futbola federācija) disciplināro komiteju diskvalificēt Muntari uz trim spēlēm. "Spēles 45. minūtē, kad tiesnesis spēli bija apstādinājis, Muntari pagriezienā iesita pretiniekam pa seju," lēmumu skaidroja komitejas pārstāvis Džanpolo Tosels.

"Inter" ar šādu lēmumu nebija mierā, un paziņoja, ka klubs iesniegs protestu. ""Inter" vēlētos paziņot, ka klubs iesniegs apelāciju pret Muntari trīs spēļu diskvalifikāciju par noraidījumu, kurš nopelnīts pirmā puslaika beigās "Inter" mačā ar "Catania", 13. septembrī," teikts kluba oficiālajā paziņojumā.

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs: lamnis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-16 21:30, pirms 16 gadiem
kursh no jums redzeeja epizodi????

Tas bija leets teelojums un ja par shaadu huinju iedod 3 speelju diskaabeli tad man nav ko teikt. Speeleetaajiem vienam peec otra buutu jaaizciesh diskvalifikaacijas.

Neviens normaals, peec tadas iebakstiishanas nespeej veel gaisaa apgriesties, nokrist, un uz zaales veel uzmest kuuleni un tirinaat kaajas, taa it kaa galva buutu norauta.

NOZHEELOJAMI.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja