Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" atlaiž Andradi

Andrejs Siliņš

"Juventus" atlaiž Andradi
Ļoti ticams, ka Horhe Andrade futbolu
vairs nespēlēs.
Foto: AP

Itālijas futbola līgas kluba Turīnas "Juventus" vadība nolēmusi atlaist pirms gada iegādāto portugāļu aizsargu Horhi Andradi. Iemesls - savainojumu dēļ nespēja ilglaicīgi būt tādā fiziskā kondīcijā, lai spēlētu, vēsta itāļu mediji.

2007. gada vasarā "Juventus" par Andradi tā iepriekšējam klubam Lakarunjas "Deportivo" samaksāja desmit miljonus miljonus eiro. Aizvadītās sezonas laikā futbolists komandas rindās nospēlējis vien četrus mačus, no kuriem pēdējo teju pirms gada. Savainojumu Andrade guva jau 2006. gadā, vēl spēlējot "Deportivo" rindās.

Labi aizvadījis sagatavošanās posmu, pirmssezonas pārbaudes mačus un pirmos četrus mačus A sērijā, 2007. gada rudenī spēlē pret "AS Roma" futbolists atjaunoja ceļgala savainojumu un tika izsists no ierindas uz visu atlikušo sezonu. Sekoja divas operācijas, un parādījās ziņas, kas apšaubīja futbolista veiksmīgu atgriešanos futbolā.

Itāļu mediji šobrīd vēsta par to, ka futbolists tiks atlaists, lai ietaupītu algā izmaksājamo naudu jauna spēlētāja iegādei. Personīgais līgums ar "Juvi" futbolistam bija līdz 2010. gadam. Iespējams, šī bija 30 gadus vecā Portugāles izlases aizsarga pēdējā pieturvieta spēlētāja karjerā.

Izmantotie resursi:
tuttosport.it

  +6 [+] [-]

, 2008-09-16 16:12, pirms 16 gadiem
taa arii godmanis vareetu riikoties ar valsts paarvaldee straadaajoshajiem "slimniekiem"!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 16:15, pirms 16 gadiem
Ļoti žēl! Juventus jau laikam patiešām vairs nebija īstais klubs priekš viņa. Ceru, ka Andrade saārstēs savas ieilgušās traumas un tomēr atgriezīsies futbolā. Ļoti ceru, gribētu jau vēl viņu redzēt Portugāles izlasē, bet tas jau laikam mazliet nereāli, kad ir Bosingwa, Ferreira, Ricardo Carvalho no Chelsea, vēl Pepe no Madrides Real, Fernando Meira no Galatasaray! Nu ja ne izlasē, tad ceru, ka viņš vismaz spēlēs kādā Portugāles klubā. Viņš vēl nav tik vecs, lai aizietu no futbola. Ceru, ka Sporting, Benfica, Porto vai Vitoria klubu durvis viņam būs vaļā!

  +4 [+] [-]

, 2008-09-16 16:26, pirms 16 gadiem
Pirms Juves pārejas, es biju 100% pārliecināts, ka viņš atmaksās naudu, Juve taču bija tikusi pie tik laba Portugāles izlases spēlētāja! Un tomēr tās traumas, daudz ko bojā!
Slēpts komentārs: ex-clusive9

  -2 [+] [-]

, 2008-09-16 18:53, pirms 16 gadiem
Patīk šis aizsargs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja