Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pasaules kausa ieguvējs Paredess atgriežas Itālijas klubā ''Roma''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pasaules kausa ieguvējs Paredess atgriežas Itālijas klubā ''Roma''
Leandro Paredess. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Pasaules kausa ieguvējs Argentīnas izlases sastāvā Leandro Paredess atgriežas Itālijas A sērijas futbola klubā "AS Roma", trešdien pavēstīja vienība.

Līgums ar 29 gadus veco pussargu noslēgts uz divām sezonām, bet viņa līdzšinējā vienība Francijas čempioni Parīzes "Saint-Germain" (PSG) par spēlētāju saņems četrus miljonus eiro.

Tiek vēstīts, ka romiešu rindās Paredess mugurā vilks kreklu ar 16.numuru, ar ko iepriekš spēlēja kluba leģenda Daniele de Rosi.

"Bez Danieles atļaujas tas nekad nebūtu noticis," par savu numuru izteicās Paredess. "Viņš atsūtīja man īsziņu, sakot, ka būs priecīgs, ja to izmantošu."

Paredess un de Rosi kopā spēlēja "AS Roma" rindās, kad argentīnietis to pārstāvēja no no 2014.līdz 2017.gadam.

Paredess karjeru uzsāka dzimtenē "Boca Juniors" rindās, bet 2014.gadā pārcēlās uz Eiropu, neilgu brīdi pavadot Itālijas A sērijas klubā "Chievo", tad nonākot "AS Roma", kura rindās divās sezonās 37 spēlēs A sērijā izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem.

Sezonu Paredess pavadīja īrē "Empoli" rindās, bet 2017.gadā par 23+4 miljoniem eiro pārcēlās uz Krievijas premjerlīgas čempioni Sanktpēterburgas "Zenit". Pēc divām sezonām Krievijā argentīnietis par 40+7 miljoniem eiro pārcēlās uz PSG, ar kuru kļuva par četrkārtēju Francijas čempionu un sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu.

Argentīnas izlasē pussargs no 2017.gada aizvadījis 54 spēles un guvis piecus vārtus. Valstsvienības izlases rindās viņš triumfēja 2021.gada "Copa America" un 2022.gada Pasaules kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-08-16 14:16, pirms 10 mēnešiem
4miljoni? Nesaprotu ko RIGA guļ?