Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milito savainojuma dēļ sezona beigusies

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Milito savainojuma dēļ sezona beigusies
Djēgo Milito
Foto: AFP/Scanpix

Milānas "Inter" labākais snaiperis Djēgo Milito vakardienas Eiropas līgas spēlē pret "Cluj" guva nopietnu savainojumu, kura dēļ nevarēs spēlēt vismaz pusgadu. Skaidrs, ka šī sezona viņam jau ir galā.

Vakar Milānas "Inter" savā laukumā ar 2:0 apspēlēja rumāņu "CFR Cluj", tādā veidā pietuvojoties 1/8 finālam. Komandas panākumu aizēnoja labākā snaipera Djēgo Milito savainojums pašā spēles sākumā, kad futbolists neveiksmīgi mēģināja atņemt bumbu pretiniekam, aizķeroties aiz zālāja. Laukumu viņš atstāja uz nestuvēm. Kā arī varēja prognozēt, trauma izrādījusies nopietna.

Medicīniskajās pārbaudēs atklājies, ka Milito sarāvis kreisā ceļgala krusteniskās saites. Drīzumā uzbrucējs tiks operēts, pēc kā nevarēs spēlēt vismaz sešus mēnešus, tādējādi šī sezona viņam noteikti ir noslēgusies, bet, iespējams, ka nāksies izlaist arī nākamās sākumu.

Šajā gadā Milito bija komandas rezultatīvākais snaiperis Itālijas A Sērijā, gūstot deviņus vārtus. Iepriekšējā gadā viņš bija visas līgas otrais labākais bombardieris. Interesanti, ka 33 gadus veco uzbrucēju spēlē pret rumāņiem nomainīja Roberto Palasio, kurš arī guva abus vārtus.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Bleacher Report | Entertaining sports news,...

     [+] [-]

, 2013-02-15 11:08, pirms 12 gadiem
Žel gan..

  -1 [+] [-]

, 2013-02-15 13:08, pirms 12 gadiem
Nelaimes putns. Varam norakstīt (jau biju norakstījis).

     [+] [-]

, 2013-02-15 14:08, pirms 12 gadiem
Konkurences ziņā tas ir atvieglojums, jo uzbrucējs viņš ir vienkārši fenomenāls, otru tādu kā viņš zinu tikai Pippo!