Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Gatuzo jauns līgums ar "AC Milan" līdz 2012. gadam

Gatuzo jauns līgums ar "AC Milan" līdz 2012. gadam
Dženāro Gatuzo
Foto: AP/Scanpix

Jaunu līgumu ar Itālijas futbola klubu "AC Milan" parakstījis itāļu pussargs Dženaro Gatuzo, kurš šajā sezonā gan biežāk atrodas uz rezervistu soliņa, nevis laukumā.

Aizvadītajā vasarā, kad komandu pameta Karlo Ančeloti, klīda runas, ka viņam līdzi uz Londonas ''Chelsea'' varētu doties pāris ''AC Milan'' spēlētāju, ieskaitot arī Dženaro Gatuzo. Taču Gatuzo nolēma palikt Milānā un pat bija gatavs uz algas samazinājumu.

Šajā sezonā Gatuzo spēlējis retāk nekā ierasts, jo pēc savainojuma saārstēšanas viņa vieta biežāk ir uz rezervistu soliņa, nevis laukumā. Pirms kāda laika futbolists izteicās, ka viņš nevēlas turpmāk atrasties komandā, ja viņam jāsēž malā un, janvārī, iespējams, pametīs ''AC Milan''. Tāpat tika lēsts, ka kluba vadība un spēlētājs nevar vienoties par jauna līguma nosacījumiem, kā rezultātā jau parādījās baumas, ka itāļu pussargs varētu pamest Milānu un pārcelties uz Anglijas Premjerlīgu, kur varētu pievienoties ''Manchester City'' vai ''Chelsea''.

Lai nu kā, par spīti dažādām spekulācijām par un ap viņa nākotni, šodien kļuvis zināms, ka 31 gadus vecais futbolists, kurš ''AC Milan'' rindās pavadījis pēdējos desmit gadus, parakstījis jaunu līgumu, kurš būs spēkā līdz 2012. gadam. Šī ziņa daudziem ir pārsteidzoša, jo pirms kāda laika pats futbolists atklāja, ka par iespējamo jauno līgumu ar kluba prezidentu Adriano Galjani nerunās līdz pat Ziemassvētkiem.

Izmantotie resursi:
skysports.com
acmilan.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-12-14 21:45, pirms 15 gadiem
Hostman rakstīja: youtube.com: YouTube
- Metallica - Enter Sandman
- Aleksandrs Starkovs speelee bungas.
psc
vnk kopija

  -3 [+] [-]

, 2009-12-14 21:52, pirms 15 gadiem
Hostman rakstīja: youtube.com: YouTube
- Metallica - Enter Sandman
- Aleksandrs Starkovs speelee bungas.
vo psc.

  -3 [+] [-]

, 2009-12-14 22:12, pirms 15 gadiem
Saldumins rakstīja: psc
vnk kopija
Tu neatņemsi man Villiju

     [+] [-]

, 2009-12-14 22:26, pirms 15 gadiem
Donja_Hertrudisa rakstīja: Tu neatņemsi man Villiju
Saskatījusies seriālus?
Starp citu Donja Hertrudisa ir Vilijam Mamma

  +2 [+] [-]

, 2009-12-14 22:35, pirms 15 gadiem
wuh! prieks. tik daudz runas par to, ka Gatuzo pametīs Milānu... es jau sabijos, ka tik tā tiešām nenotiek, jo ne Milāna bez Gatuzo nav Milāna, ne Gatuzo kur citur būtu Gatuzo. viņam jāspēlē PK, tāpēc jācer, ka sāks atgūt veco Gatuzo.

     [+] [-]

, 2009-12-14 23:12, pirms 15 gadiem
P.S GORKŠAM VĀRTI!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-14 23:32, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: wuh! prieks. tik daudz runas par to, ka Gatuzo pametīs Milānu... es jau sabijos, ka tik tā tiešām nenotiek, jo ne Milāna bez Gatuzo nav Milāna, ne Gatuzo kur citur būtu Gatuzo. viņam jāspēlē PK, tāpēc jācer, ka sāks atgūt veco Gatuzo.
Viņam nav jāspēlē PK, viņš jau labu laiku nav pietiekamā līmenī, lai varētu dragāt izlasē tik svarīgos mačos, pietiks taču sevi vienreiz mānīt. Rezervists labākajā gadījumā.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 00:09, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Viņam nav jāspēlē PK, viņš jau labu laiku nav pietiekamā līmenī, lai varētu dragāt izlasē tik svarīgos mačos, pietiks taču sevi vienreiz mānīt. Rezervists labākajā gadījumā.
Viņš varbūt arī nespēlēs - daļēji zaudējis fizuhu, kas viņa tipa spēlētājam ir lielākais resurss - bet pieļauju, ka Lipi viņu paņems tīri personisko īpašību dēļ - Rhino esot neoficiālais līderis ģērbtuvēs un spējot sapurināt komandu.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-15 00:51, pirms 15 gadiem
Cieņa un respekts, Rīno Milānas dēls

     [+] [-]

, 2009-12-15 01:25, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Viņam nav jāspēlē PK, viņš jau labu laiku nav pietiekamā līmenī, lai varētu dragāt izlasē tik svarīgos mačos, pietiks taču sevi vienreiz mānīt. Rezervists labākajā gadījumā.
es saprotu, ka ir jābūt ļoti optimistiskam, lai uz ko tādu cerēt. jo tiešām Dženaro ne tuvu nav tas kāds bija, kā arī ir daudz labāki par viņu. bet es joprojām ceru, ka viņš atgūsies. un uzskatu, ka viņam ir jābrauc, jo otra tāda spēlētāja, vismaz Itālijā nav. no tāda spēlētāja kā Gatuzo vienmēr ir jēga. protams, tieši Gatuzo variantā ir problēma, ka viņš pēkšņi nevajagot var pārvērst visu kājām gaisā dabūjot sarkano kartīti. bet nu..

     [+] [-]

, 2009-12-15 01:26, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Viņš varbūt arī nespēlēs - daļēji zaudējis fizuhu, kas viņa tipa spēlētājam ir lielākais resurss - bet pieļauju, ka Lipi viņu paņems tīri personisko īpašību dēļ - Rhino esot neoficiālais līderis ģērbtuvēs un spējot sapurināt komandu.
Tas, ka viņš tiks paņemts, ir ļoti iespējams tieši tevis minētā iemesla dēļ, taču stipri šaubos, ka viņš tiks pie spēlēšanas.