Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mančīni joprojām saņem algu no "Inter"

Mančīni joprojām saņem algu no "Inter"
Roberto Mančīni
Foto: AFP

Par spīti tam, ka futbola kluba Milānas "Internazionale" bijušais galvenais treneris Roberto Mančīni tika atlaists vēl vasaras sākumā, itāļu trenerim joprojām nav izdevies vienoties ar "Inter" par kontrakta laušanu, un Mančīni aģents atzīst, ka tuvākajā laikā situāciju atrisināt diez vai izdosies.

Par spīti tam, ka Mančīni šī gada pavasarī izdevās "Inter" aizvest līdz trešajam titulam trīs gadu laikā, kluba prezidents Masimo Morati izšķīrās par radikālu soli - pieņemt darbā jaunu galveno treneri Žozē Mourinju un atlaist līdzšinējo, tādējādi cerot, ka portugāļa pieredze Čempionu Līgas izslēgšanas spēlēm spēs atnest "Inter" pirmo Čempionu Līgas trofeju vairāk nekā 40 gadu laikā.

Lai gan Mančīni atlaišana un Mourinju iecelšana norisinājās burtiski zibenīgi, ne tik ātri iet ar papīru kārtošanu. "Patlaban grūti saskatīt brīdi, kad tiks panākts izlīgums," trenera aģents Džordžo de Džordžis atzina Itālijas TV kanālā "Telelombardia". ""Inter" šobrīd ir divas iespējas - vai nu atkal dot darbu Roberto uz "Inter" soliņa, vai arī panākt mutisku vienošanos par kontrakta laušanu, bet šobrīd izskatās, ka nenotiks ne viens, ne otrs."

Kamēr Mančīni saņem algu no "Inter", viņam nav iespēju strādāt ar kādu citu komandu. "Morati izlēma atlaist treneri, kurš komandu divas reizes aizveda līdz pirmajai vietai - viņš ir prezidents, un viņam ir tiesības vienlaicīgi maksāt kaut 20 treneriem. Šobrīd Mančīni gan nav bijis konkrēta piedāvājuma strādāt par treneri, pagaidām neko vairāk par baumām neesam dzirdējuši, un Roberto nav apmierināts ar šo situāciju," tā Mančīni aģents.

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs: apshalnieks

  -4 [+] [-]

, 2008-10-14 18:56, pirms 16 gadiem
apshalnieks rakstīja: jaaaa
neeeeee

  -3 [+] [-]

, 2008-10-14 18:58, pirms 16 gadiem
Gruzijas bombardetajs rakstīja: neeeeee
jaaaaa

     [+] [-]

, 2008-10-14 19:07, pirms 16 gadiem
Varējāt kaut ko loģisku šajā sakarā vismaz rakstīt nevis "Jā" un "Nē".

     [+] [-]

, 2008-10-14 19:10, pirms 16 gadiem
FCB4E rakstīja: Varējāt kaut ko loģisku šajā sakarā vismaz rakstīt nevis "Jā" un "Nē".
nēēēēē

  +2 [+] [-]

, 2008-10-14 19:11, pirms 16 gadiem
Nu es jau ar labprāt tā strādātu