Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" un PSG izteikušas oficiālus piedāvājumus "Juventus" par Pjaniču

Rolands Eliņš

"Barcelona" un PSG izteikušas oficiālus piedāvājumus "Juventus" par Pjaniču
Miralems Pjaničs. Foto: AFP/Scanpix

Francijas medijs RMC vēsta, ka futbola klubi Parīzes „Saint-Germain” un „Barcelona” ir formāli izteikušas transfēra piedāvājumus Turīnas „Juventus” par Miralema Pjaniča iegūšanu.

Tiek ziņots, ka „Juventus” par Miralemu Pjaniču ir saņēmusi divus konkrētus piedāvājumus – no PSG un no „Barcelona”. Abos piedāvājumos uzsvars tiek izdarīts nevis uz transfēra summu, bet gan spēlētāju apmaiņu, ko Eiropas futbola elitē šovasar piesauc kā ļoti gaidāmu scenāriju.

PSG jau iepriekš ir centusies iegūt Miralemu Pjaniču savā sastāvā, taču RMC norāda, ka daudz labākās pozīcijās ir Barselonas klubs. PSG šobrīd nav nemaz tik daudz spēlētāju, kurus iesaistīt maiņas darījumā. Kā iespējamie varianti, kas varētu interesēt „Juventus”, tiek piesaukti Leandro Paredess un Julians Drakslers, taču abi nemaz nevēloties tikt aizmainīti. Paredess vēlas turpināt spēlēt PSG, bet Drakslera līgumā atlicis vairs tikai viens gads, un viņš nevēlas tikt izmantots kluba darījumiem.

Pjaničs ir 30 gadus vecs Bosnijas pussargs, kurš pirms četriem gadiem pārgāja uz „Juventus” par 32 miljonu eiro lielu transfēra summu. Viņš Turīnas klubā aizvadījis 167 spēles un guvis 22 vārtus.

„Juventus” tikmēr ir vērsusies ar maiņas piedāvājumu pie Londonas „Chelsea”, cerot iegūt Itālijas pussargu Žoržinjo.

RMC ziņo, ka ne „Barcelona”, ne PSG tuvākajā laikā gan negrasās oficiāli noslēgt darījumus, jo vispirms vēlas saprast, kā tieši izskatīsies vasaras transfēru logs un kā tas ietekmēs plānus izspēlēt Čempionu līgas izšķirošās spēles augustā.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...

     [+] [-]

, 2020-05-15 00:11, pirms 4 gadiem
Visu cienju Pjanicam,ljoti labs speeleetaajs,bet tieshaam Barcai vajag videejaa liinijaa veel vienu 30gadnieku?Buutu vinjam 25-26,ar abaam rokaam buutu par,bet tagad meegjinaat vinju samainiit pret 23gadiigo Artuuru,liekas stulbuma kalngals.

     [+] [-]

, 2020-05-15 00:13, pirms 4 gadiem
Un kas tur par De Sciglio un Rugani baumaam Barcas sakaraa?

     [+] [-]

, 2020-05-15 08:40, pirms 4 gadiem
Ja vini samainis vinu pret Arturu, tad es nesaprotu Barselonas vadibu, goda vards nesaprotu