Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Roma'' pussargs Perota: ''Klubam šobrīd ir lielas problēmas''

''Roma'' pussargs Perota: ''Klubam šobrīd ir lielas problēmas''
Simone Perota
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas augstākā čempionāta ''Serie A'' kluba ''AS Roma'' pussargs Simone Perota izteicies, ka viņu nometnē šobrīd valda lielas problēmas. Romas klubs Itālijas čempionātā ieņem nepierasti zemo astoto vietu un šobrīd zaudējis cerības cīnīties par uzvaru čempionātā.

Romas komanda sestdien, ar 0:2 savā laukumā atzīstot ''Napoli'' pārākumu, piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. Neraksturīgi šim prestižajam klubam, tas čempionātā šobrīd ar 39 punktiem ieņem tikai astoto vietu. Aizvadīta vairāk kā puse no čempionāta spēlēm, un pagaidām nekas neliecina par to, ka romiešu sniegums uzlabosies. Par vienu no iemesliem sliktajam sniegumam tiek minēta situācija ar kluba īpašnieku maiņu. Kā zināms, 2010. gada 8. jūlijā ''Roma'' goda prezidente Rozella Sensi klubu izlika pārdošanā par 325 miljoniem eiro. Šobrīd Romas kluba pagaidu īpašnieks ir banku organizācija ''UniCredit'', kura gaida potenciālo pircēju.

Par šo jautājumu atļāvies publiski runāt ''Roma'' komandas pussargs Simone Perota, kurš vispirms atskatās uz aizvadīto spēli pret ''Napoli'': ''''Napoli'' bija pelnījuši uzvarēt. Kā jau jūs redzat, mūsu cīņasspars laukumā nav tas labākais. Domāju, ka problēmas ir acīmredzamas. Esam nonākuši situācijā, kura draudēja rasties un tagad ir pienākusi. Kluba īpašnieku maiņa nav tā lielākā problēma, tomēr es nevaru nepiekrist, ka šādā situācijā būtu labāk, ja mūs atbalstītu kluba vadība. Nevēlos skaidrot, kas tās īsti ir par problēmām. Vienīgi varu pateikt, ka tas, ka pagājušajā sezonā neizcīnījām Scudetto, ir negatīvi ietekmējis mūsu degsmi laukumā.''

Atgādinām, ka iepriekšējās sezonas čempionāta tituls jeb Scudetto izšķīrās pēdējā spēļu kārtā. Pirmajā vietā esošā Milānas ''Inter'' bija iekrājusi par diviem punktiem vairāk nekā ''Roma'', un pēc uzvaras pār ''Siena'' tā svinēja uzvaru čempionātā. Perota vēl atskatījās uz šīs sezonas mērķiem un runāja par komandas taktiku un galveno treneri Klaudio Ranjeri: ''Pēc šī zaudējuma pret ''Napoli'' mēs par uzvaru čempionātā varam vairs nedomāt. Tagad mūsu mērķis ir finišēt pirmajā četriniekā, lai kvalificētos nākamās sezonas Čempionu līgai. Mūsu komanda vienmēr uzticēsies trenerim, tāpēc ir cerības, ka sniegums uzlabosies, tomēr tajā pašā laikā mums ir problēmas ar spēles disciplīnu. Bieži mūsu uzbrucējiem palīgā nedodas citu pozīciju spēlētāji, kā rezultātā viņiem nākas improvizēt. Par šiem mīnusiem ir nopietni jāpiedomā, jo trešdien mums Čempionu līgas ietvaros jātiekas ar Doņeckas ''Shakhtar''''.

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...

  -4 [+] [-]

, 2011-02-14 19:32, pirms 13 gadiem
Roma aizies pa burbuli? Negribētos tam ticēt.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-14 20:20, pirms 13 gadiem
Klubs pa burbuli nenoies, gan kads arabs vai krievs nopirkts, bet si Perota zelosanas izskatijas pec ta, ka komadai taupibas nolukos nogrieztas premijas par labam spelem, jo citu neko no vina zelosanas nevareja izsecinat.

     [+] [-]

, 2011-02-14 21:36, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Roma aizies pa burbuli? Negribētos tam ticēt.
Ūja, ūja! Kas tad tie par tekstiem? Moš A sēriju vairāk paskaties, pirms komentēt?

  +1 [+] [-]

, 2011-02-14 22:26, pirms 13 gadiem
Potenciaalajiem Romas pirceejiem plaani nebija mazie.Neesmu gan sekojis liidzi situaacijas norisei,taadeelj nezinu kaadaa stadijaa atrodas klubs attieciibaa pret jaunajiem amerikaanju iipashniekiem,ja vinjus taa var saukt.Varbuut tas naaks tikai par labu Itaalijas futbolam.
Kas attiecas uz CL speeli pret Shahtar,tad ,domaajams,Romai klaasies ljoti gruuti.Jau ieprieksh tiku teicis,ka,manupraat,tieshi ukrainji ir viens no shiis CL stadijas tumshajiem zirdzinjiem.Cik nu ir sanaacis paveerot vinju CL un dazhas Ukrainas chempionaata speeles,tad vinju jauniiba,entuziasms un aatrais futbols ir pilniigi pietiekami,lai vismaz kaa liidziigs ar liidziigu ciiniitos ar Romu.
Tomeer noveelu Romai klubam visu to labaako,jo jaturpina puleet Itaalijas futbola prestizhs un kraat reitinga punktus.