Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Aģents: ''Jovetiča cena – 25 miljoni eiro''

Aģents: ''Jovetiča cena – 25 miljoni eiro''
Stevans Jovetičs
Foto: EMPICS Sport

Melnkalnes izlases un Itālijas futbola kluba ''Fiorentina'' spēlētāja Stevana Jovetiča cena ir aptuveni 25 miljoni eiro, jaunās serbu zvaigznes vērtību atklājis spēlētāja aģents.

Tikai 19 gadu vecais futbolists pēdējā laikā demonstrē ļoti atzīstamu sniegumu gan kluba, gan izlases rindās, kā rezultātā jauno talantu savas komandas rindās jau tagad labprāt redzētu un nopietnu interesi izrāda vairaki Eiropas lielākie futbola klubi. ''Fiorentina'' Jovetiču iegādājās 2008. gadā no Belgradas kluba ''Partizan''. Toreiz itāļu kluba vadība par spēlētāja iegādi šķīrās no astoņiem miljoniem eiro. Pēc lieliskās spēles UEFA Čempionu līgas ietvaros savā laukumā pret Anglijas Premjerlīgas klubu ''Liverpool'', kurā ''Fiorentina'' svinēja uzvaru ar 2:0, bet Jovetičs guva abus komandas vārtus, runas par Melnkalnes izlases spēlētāja turpmāko nākotni gaisā virmo ne pa jokam.

''Pirms Jovetičs pievienojās ''Fiorentina'', savas komandas rindās viņu vēlējās redzēt tādi futbola grandi kā ''Manchester United'' un Madrides ''Real'','' lairakstam ''Fiorentinanews'' atklāja spēlētāja aģents. ''Es neizslēgšu varbūtību, ka arī tuvākajā laikā šie klubi izteiks nopietnus piedāvājus, lai savā īpašumā iegūtu Stevanu. Lai nu kā, varu atklāt, ka viņa pašreizējā cena ir aptuveni 25 miljoni eiro. Viņš maksā apmēram tik pat, cik Edins Džeko (23, ''Wolfsburg''),'' piebilda aģents.

Jāpiemin, ka pirms kāda laika pats futbolists paziņoja, ka ir informēts par ''Manchester United'' izrādīto interesi par viņa pakalpojumiem, taču viņš uz Mančestru pārcelties attiecies, jo vēlas attīstīt sevi kā spēlētāju, uzlabot savu sniegumu un kādu laiku vēl spēlēt ''Fiorentina'' rindās. Jovetičs atklāja, ka jau pirms pievienošanās ''Fiorentina'' varēja pārcelties uz kādu stiprāku klubu, taču gribējis attiecīgajā komandā spēlēt, nevis sēdēt uz rezervistu soliņa.

Nākošo spēli ''Fiorentina'' aizvadīs šo sestdien, izbraukumā tiekoties ar ''Juventus'' futbolistiem.

Izmantotie resursi:
sport.co.uk

  -4 [+] [-]

, 2009-10-13 17:44, pirms 15 gadiem
Nav bik taka pa daudz? Ja tas ir dēļ to čempionlīgas maču tad vnk psc

P.S

Bet īstenībā džeks pareizi darīja ka negāja uz kādu grandu komandu.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-13 20:44, pirms 15 gadiem
tā priekš šiem laikiem laikam skaitās diezgan pieklājīga cena! nav vismaz tā kā citiem uzpūsta kā zīlonis! domāju ka šis futbolists vēl ļoti attīstīsies un nākotnē būs viens no labākajiem savā pozīcijā...protams ja tā turpinās! arī lēmums par palikšanu Fio bija ļoti gudrs...jo ja būtu aizgājis, piemēram, uz ManUtd sēdētu uz soliņa, un varbūt nāktu uz maiņu!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-13 21:32, pirms 15 gadiem
Spēlētājs ar lielisku potenciālu un, manuprāt, par visnotaļ samērīgu cenu!

     [+] [-]

, 2009-10-13 21:39, pirms 15 gadiem
Autor, Jovetičs spēlē Melnkalnes nevis Serbija futbola izlasē!

     [+] [-]

, 2009-10-13 21:58, pirms 15 gadiem
Pareizi dara, ja kāds grib nosmelt talantu, lai ver maku vaļā.

     [+] [-]

, 2009-10-13 22:29, pirms 15 gadiem
Rodolfo rakstīja: Autor, Jovetičs spēlē Melnkalnes nevis Serbija futbola izlasē!
Paldies, labots! Mūžīgi jūk tā Serbija ar Melnkalni...

     [+] [-]

, 2009-10-13 22:31, pirms 15 gadiem
Raimonds Ziediņš rakstīja: Paldies, labots! Mūžīgi jūk tā Serbija ar Melnkalni...
Nesen jau vēl bija 1 valsts (Serbija un Melnkalne), tagad vairs nav...

     [+] [-]

, 2009-10-13 23:46, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Nesen jau vēl bija 1 valsts (Serbija un Melnkalne), tagad vairs nav...
Nu tieši tāpēc arī... Reizēm sajūk, kur katrs šobrīd spēlē